"Mini Moderatörlük ne arar pazarda?"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Vallaha böyle sorunların da hep size denk gelmesi çok ilginç. En az 4 kere bu tür sorunlardan şikayet ettiğin konuları görüyorum da bana niye hiç denk gelmiyor bunlar? Tamam, sorunların olduğunu zaten kabul ediyorum da 3 yıldır sadece 3 kere denk gelmişimdir böyle şeylere. Yetkililerin size garezi mi var acaba :D
Yetkililer sinirlenmiş olacaklarki sırayla mesajları ve konuyu silmeye başladı galiba. @MegaCrafter bazı insanlar hakkını aradığı için yönetimin yaptıklarına devam etmesinler diye böyle üyeleri yasaklıyorlar ondan görmemişsindir bence. Sonra da hak hukuk arandığında yok oluyorlar, umarım arkadaşın cezası iptal edilir.

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ne kadar uzatmışsanız konuyu abi görende ülkede iç savaş çıkmış diyecek güzel arkadaşlar şimdi her insan hata yapabilir veya'da sizin bilmediğiniz bir durum olabilir siz bu şekilde konu açarak tepki vb çekmeye çalışmayın bu konuyu en üsteki kişiye özelde düzgün bir şekilde üsteki yetkili arkadaşlar açıklarsanız zaten ha bakar bu adam böyle böyle yanlış yapmış yetkili arkadaşa gerekli uyarı yapılır daha sonraki yaptığı işlemlerde daha dikkatli olur böyle bir konuyu açmak biraz abartıya kaçmış gibi değil mi ?
Bu konuyu görünce ben bile üzüldüm ama bilmediğimiz konu olabilir veya'da onları bilmediği bir şey olabilir hepimiz insanız.
Mesela ben bir hata yapsam direk o üyenin uyarısını geri çekerim gerekli açıklamayı ve özürüm diledikten sonra işime devam ederim.
Bu tür konular basit konular ya bu kadar uzatmayın gerçekten hadi kendinize iyi bakın :)

Son düzenleme:

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
peki yazdığı mesajı alabilir miyiz ?
"Minecraft sunucularıyla, Minecraft eklentileriyle veya Minecraft modlarıyla ilgili konuların bu bölüme açılması yasaktır. Oyunda yaşadığınız crash, donma, kasma, dünya oluşturma, doku (texture) sorunları vb. sorunlar hakkında olan konularınızı buraya açabilirsiniz. Satın aldığınız Minecraft premium hesapları ile ilgili aklınıza takılan soruları burada sorabilirsiniz. Eğer nereye konu açacağınızı bilmiyorsanız Forum Destek Bölümü'nden konunuzun nerede olması gerektiği hakkında bilgi alabilirsiniz. Forum Destek Bölümü için tıklayın."
aynen bu yazıyı yazmıştı konuya ben baktım.

amiral

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kadar uzatmışsanız konuyu abi görende ülkede iç savaş çıkmış diyecek güzel arkadaşlar şimdi her insan hata yapabilir veya'da sizin bilmediğiniz bir durum olabilir siz bu şekilde konu açarak tepki vb çekmeye çalışmayın bu konuyu en üsteki kişiye özelde düzgün bir şekilde üsteki yetkili arkadaşlar açıklarsanız zaten ha bakar bu adam böyle böyle yanlış yapmış yetkili arkadaşa gerekli uyarı yapılır daha sonraki yaptığı işlemlerde daha dikkatli olur böyle bir konuyu açmak biraz abartıya kaçmış gibi değil mi ?
Bu konuyu görünce ben bile üzüldüm ama bilmediğimiz konu olabilir veya'da onları bilmediği bir şey olabilir hepimiz insanız.
Mesela ben bir hata yapsam direk o üyenin uyarısını geri çekerim gerekli açıklamayı ve özürüm diledikten sonra işime devam ederim.
Bu tür konular basit konular ya bu kadar uzatmayın gerçekten hadi kendinize iyi bakın :)
Öncelikle merhabalar, "uzatmak" kelimesi ile neyi kastettiğinizi geri dönüşünüzde belirtebilirseniz onunla ilgili bir yorumda da bulunmak isterim lakin sebebini merak ediyorsanız halihazırda bulunan bir itiraza mantıksız hatta saçma denilebilecek bir açıklamayla olumsuz dönüş yapıldığı için bu konuyu açtım. Konuyu okumayı yarısında bırakmamanızı dilerdim zira herkesin hata yapabileceğini söyledim ve önceki yorumumda da burada tepki çekmekten ziyade durumu benim mi yanlış anladığımı yoksa diğer insanlar da benim gibi mi düşünüyor onu öğrenmek istedim. Bu yazdığınız mesajı sizin yerinize bir yetkili yazmış olsaydı muhtemelen aklıma gelecek ilk şey gereğinden fazla ağır ithamlarda bulunduğum olurdu ki ben de şahsım adına özür dilerdim fakat ortada böyle bir şey olmadığını düşünüyor, dediklerimin arkasında duruyorum.

• Beğen
Reactions: CMO
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...