Minecraft Bukkit Quest (Görev) Plugini Sorunu

Mcßukkit45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba. sorum şu; ben bukkit serverimde citizens plugini ile bir NPC oluşturdum. Quest plugini ile bu NPC ye görev verdim. Amacım hammadde görevci'si oluşturmaktı. Oluşturdum da. Fakat bu NPC'ye görev verirken şöyle bir sorunla karşılaştım. Örneğin 150 odun karşılığında 1200 TL kazanılacak. fakat odun sayısı 64'ü geçince hata veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Daha önce survival serverlerinde bunları yapanları görmüştüm yardımcı olursanız sevnirim.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
En fazla bir stack yazabiliyormuşsun, bunu belirtiyor.

Belki config dosyasından ayarlanabilir, hiç baktın mı?

Mcßukkit45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En fazla bir stack yazabiliyormuşsun, bunu belirtiyor.

Belki config dosyasından ayarlanabilir, hiç baktın mı?
Quest Plugininin içindeki bütün dosyalarda 64 yazıp arattım bi dosyada çıktı ondada max. 64 yazıyordu 64 yazan yeri 600 yaptım sonra kaydedip serveri kapıyıp açtım. Sonra yine aynısını denedim bu seferde max. 600 yazdı yani sadece yazı değişiyor. Sonra da Quest.jar pluginine baktım bi sürü dosya vardı içinde hepsinde 64 yazıp arattım birinde buldum ondada max. 64 yazıyordu 600 yaparak değiştirdim serveri kapayıp açtım. Bu sefer plugin hata verdi

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Quest Plugininin içindeki bütün dosyalarda 64 yazıp arattım bi dosyada çıktı ondada max. 64 yazıyordu 64 yazan yeri 600 yaptım sonra kaydedip serveri kapıyıp açtım. Sonra yine aynısını denedim bu seferde max. 600 yazdı yani sadece yazı değişiyor. Sonra da Quest.jar pluginine baktım bi sürü dosya vardı içinde hepsinde 64 yazıp arattım birinde buldum ondada max. 64 yazıyordu 600 yaparak değiştirdim serveri kapayıp açtım. Bu sefer plugin hata verdi

Herhalde böyle bir pluginde bu kadar basit bir hata olamaz. Yani bunun ayarlanabileceğini düşünmekteyim. Eğer ayarlayamaz isen skript kullanabilirsin.

Mcßukkit45

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi bunun bir çözümü vardır illa ki. İstersen skript konusunda ücretsiz yardımcı olabilirim.
Olur çok teşekkürler

Dediğim gibi bunun bir çözümü vardır illa ki. İstersen skript konusunda ücretsiz yardımcı olabilirim.
İstersen skype veya facebook üzerinden konuşalım

Peki skripti ne kadar sürede hazırlayabilirsin ?