Biliyor muydunuz?

emirkyaaa00

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Eğer mantarı yüksek ateşte sıvı yağ ile pişirirseniz tava alev alır ateşler içinde pişer mantar, ev duman altı olur :D. Tabi pişirmeyi biliyosanız yoksa yakarsınız. Aslında çoğu ettede geçerli bu o tava alevle kaplanmıyosa güzel olmaz zaten

Ahamda böyle, tabi bi yemekten kendi çabalarıyla bu kadar ateş çıkmaz şarap döküp alkolünü yakıyolar ondan bu kadar çok ateş var şarabın tadı yemeğe geçsin diye bildiğim kadarıyla :D
İstemsizce aklıma Cenk ağabey geldi. ( BlackHawkTR )

Bunu biliyordum ehuehueuh :)

Oh my god!

Aynen öyle :/

Şimdi elimde tuttuğum şey mousemi?

Sen ne diyosun ya :D Ben yumurta kırarken tava alev aldı.Bak yumurta diyorum ha,işte bu kadar beceriksizim yemek konusunda :(
Bilmem...

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Ay layk Şiş kebap.
Gerçekten Kebabımız çok iyi be,kebap demişken Facebook'ta bir oyun vardı.Kebap dünyası diye hatırlayanınız varmı acaba? Bir nesli saran oyundu be.
kapanmasına üzüldüğüm bi bezmanya bide kebab dünyası vardı ilk kapandığında güncelleniyor diye kapattılar bidaha açılmadı hala yasını tutarım.

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
kapanmasına üzüldüğüm bi bezmanya bide kebab dünyası vardı ilk kapandığında güncelleniyor diye kapattılar bidaha açılmadı hala yasını tutarım.
Maalesef,şimdi tam ismini hatırlıyamıyorum fakat birde gemi ile korsan olduğumuz bir oyun vardı.Beni günlerce bilgisayara kitleyen oyundu...

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
Hatırlıyorum Facebook oyunlarının yıldız dönemiydi o zamanlar böyle adalara falan baskın yapıyorduk... Şimdi oyunlar hep aynı
örn: roploğz coğuncoğun ışıklı stres çarkı
kıyamet alameti resmen hocam