Açık Bulunmayan Kasalar Plugini (Crate Plug-in)

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kasa pluginine ihtiyacım var. Bundan önce klasik olarak cratesplus kullanıyordum. Ancak çok bug var. Bug olmayan bir kasa plugini bulabilirmisiniz.

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
30-40tl verebilicek durumda isen spigotun premium sayfasını ziyaret edip içinden 3-4 tane kaliteli kasa eklentisi bulabilirisn.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kasa Pluginlerinin Çoğu Bugsuzdur. Bugdan Kastın Eğer 30-40 Kişinin Aynı Anda Kasa Açamamasıysa Buna Hiçbir Çözüm Üretilemez. Ayrıca CrazyCrates Kullanmanı Şiddetle Öneririm 10 Çeşit Kasa Tipi Var. Çok Sıkışıyorsan Eventlerde. /warp kasa Alanını Çok Büyük Yapar 100 Kasa Koyarsın Sorun Çözülür....

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Kasa Pluginlerinin Çoğu Bugsuzdur. Bugdan Kastın Eğer 30-40 Kişinin Aynı Anda Kasa Açamamasıysa Buna Hiçbir Çözüm Üretilemez. Ayrıca CrazyCrates Kullanmanı Şiddetle Öneririm 10 Çeşit Kasa Tipi Var. Çok Sıkışıyorsan Eventlerde. /warp kasa Alanını Çok Büyük Yapar 100 Kasa Koyarsın Sorun Çözülür....
Cratesplus adlı plugindeki bugu forumda paylaşmıştım, kullanırsanız sunucuyu mahvedersiniz. Başıma geldi. Oyuncu ilk günden efsanevi item sahibi oluyordu.

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Önce crazycrates'i deniyeceğim. Eğer açık bulursam büyük ihtimalle premium plugin satın alırım. Hepinize teşekkürler. Denedikten sonrada problem olursa yazacağım.

Aynı anda 25 kişi açıyor herhangi bir tps düşüklüğü yok. Ekstra olarak cratesplus da olan itemi alma buguda bu pluginde yok.
Crazycrates'i öneriyorum herkese herhangi bir sorunla karşılaşmadım şuana kadar.

• Beğen
Reactions: ExS

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabiikide en iyisi CrazyCrates de cratesplusta bug yok sadece sıkıntııs var oda bir crate de şans oranı toplamı 100 geçmiyecek yoksa çalışmıyor