Whoisthatinblack
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Design pattern yerine fikir üretmek değil de, seçtiğin design patternı projene uygularken amacın doğrultusunda değiştirmek deseydin hak verebilirdim. Mesela ortada ihtiyacımı karşılayan Factory adında bir design pattern varken bunu kullanmak yerine neden kendim fikir üretmeye çalışayım ki? Ki zaten design patternları bilmeyen birisinin Factory'i kendi çabalarıyla bulması pek de mümkün gelmiyor. Bana göre vermeye çalıştığın tavsiye yanlış.Bu tavsiyeye göre ben de küçük bir tavsiye daha vereyim: Design pattern'lar yerine kendi bulduğun fikirler her zaman senin için daha iyi olacaktır. Belki o fikirleri bulmak uzun sürebilir, ama emin ol aklında daha kalıcı olacaktır ve hangi çözümlerin nerelerde kullanılabileceğini daha iyi bileceksin. (Tabi bazı kişiler için Design Pattern'ları öğrenmek, kendi başına fikir bulmaktan daha etkili olabilir. Ama Design Pattern'lar her yerde hayatını kurtaramayabilir. O yüzden sadece belirli sorunlar için çözümler öğrenmek yerine sorunlara çözüm bulma yeteneğini geliştirmen yine daha iyidir.)
Lütfen Java öğren. Java bilmediğini o kadar belli ettin ki bu mesajında...Adam oyunu başlatmak için Online player saytısı 8 veya eşitse yapmışta .lenght çalışmadığı için size() kullandım sanırım eski video olduğunnda odlay o length kaldırmışlar yotuubede yorumalra baktığımda da lenght yok diyenler vardı
Sonuçta size() de int görevi görüyor