Ufak Bir Merhaba...

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldiniz. Benden de bir çay gelsin, madem herkes çay ikram ediyor; :cay::cay: Forumdaki davranışlarınız, üslubunuz vb etkenler yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurmada size epey yardımcı olacaktır. Bunun için aşağıda yeşil butonlarla gösterilen Forum Kuralları ve Sık Sorulan Sorular bölümlerini okumanızı öneriyorum, okumazsanız bile bir göz gezdirmeniz sizin için faydalı olacaktır :)

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
Hoş geldiniz. Benden de bir çay gelsin, madem herkes çay ikram ediyor; :cay::cay: Forumdaki davranışlarınız, üslubunuz vb etkenler yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurmada size epey yardımcı olacaktır. Bunun için aşağıda yeşil butonlarla gösterilen Forum Kuralları ve Sık Sorulan Sorular bölümlerini okumanızı öneriyorum, okumazsanız bile bir göz gezdirmeniz sizin için faydalı olacaktır :)
O çoktan öğrendi emin ol :)

Zariarius

En iyi cevaplar
0
Onu ileride göreceğiz :) Ancak madem arkadaşa bu konuda kefilsiniz, o halde problem ortadan kalkmış demektir :)
Kefil ne demek, ne yaparsa arkasındayım...
Eski bir üye kendisi. İçerik ekibinde baya bir kalmıştı. Dolayısıyla ileride bir şey olmayacak.

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kefil ne demek, ne yaparsa arkasındayım...
Eski bir üye kendisi. İçerik ekibinde baya bir kalmıştı. Dolayısıyla ileride bir şey olmayacak.

Baştan desene sen şunu, birçok kişinin kendisiyle iyi anlaşacağını düşünüyorum :) Neyse konuyu dağıtmayalım.

ourphysich

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Baştan desene sen şunu, birçok kişinin kendisiyle iyi anlaşacağını düşünüyorum :) Neyse konuyu dağıtmayalım.
Şu atılan ekip lideri var ya, ta kendisiyim işte. Neyse, yeniden içerik üretmek için geldim foruma, bir de muhabbet falan etmek için. Aslında, ezeli kankalarım konuşma tarzımdan, karakterimden bile anlarlar beni de, neyse...

Gutenberg

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nereden bilsin eskileri o :ciddi:

Sizi temin ederim ki, sizin kadar olmasa da eski ortamda ben de bulundum. Sizin kadar iyi olmasa da ben de bilirim o "eskileri" emin olun. Ayrıca lütfen kışkırtıcı, huzursuzluk çıkartıcı yorumlarda bulunmayın. İnsanların huzurunu, ortamın huzurunu bozmaya hakkınız yok.

"Yorumumu fazla kaba olduğundan dolayı düzenledim, bir hatam, bir kusurum veya canını sıktığım biri olduysa affola."

Son düzenleme:

Zariarius

En iyi cevaplar
0
Emin ol senin kadar olmasa da eski ortamda ben de bulundum. Gayet de iyi bilirim o "eskileri" merak etme. Ayrıca lütfen kışkırtıcı, huzursuzluk çıkartıcı yorumlarda bulunma. İnsanların huzurunu, ortamın huzurunu bozmaya hakkınız yok.

Ayrıca arkadaş ban yemiş sanırım, kendisinin ne yaparsa arkasında olduğundan bahsetmiştin, ileride de bir şey olmayacaktı... Haklı çıktın, bir şey olması için ileriye gerek kalmadı..
Onu yarın göreceğiz. Açılır yakında. Benim kadar eski olman umrumda değil, seni görmedim, yaptıklarını da görmedim. Hala arkasındayım, eskileri bilsen de bilmesen de şu an olanları bilmiyorsun.