Yeni Sunucumuza Alımlar !

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba Ben Yani Voxester Ortağım @TGRDesing Bir Sunucu Aldı. Ve Başvurular Aktif Oldu Haliyle ,
BİLİNİZ
Samimi Olmayan [Kısa Cevaplar]
Tecrübesizler , ve bunun gibi etkenler
Az Aktiflik [Yalan Atılır]
Bahane VB. başvurunuzu olumsuz etkileyecektir.
Evet , Başvurular Burdan Yapılıyor Efenim ;

Son düzenleme:

Vivex743

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet , Başvurular Burdan Yapılıyor Efenim ;
Admin[Hemde Nick]: Vivex
Admin Bilgi: %90 Var Dene!
Saygılımısın?: Evet
Küfür ...[Kullanıyormusun]?: Hayır
Yalan Atıyormusun: Bilmiyorum

Sukelaci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin[Hemde Nick]: alperovali
Admin Bilgi: Çok serverde adminlik yaptım diyebilirim.Hub serverde 2 ay çalıştım server kapandığı için şuanlık boştayım oldukça profosyonel olarak çalışacağıma söz verebilirim. :)
Saygılımısın?: Dediğim gibi çok profosyonelim. Herşeyden önce saygı ön plandadır benim için.
Küfür ...[Kullanıyormusun]?: Dediğim gibi saygının olmadığı yerde samimiyet olmaz benim için küfür bu hayatta ağzımdan en son çıkacak şeydir şahsen.
Yalan Atıyormusun: Hiç hoşlanmam yalan dolandan dedikodu olsun istemem hiç sevmem dedikoduyu.
Burdan bana mesaj atarak ulaşabilirsiniz efendim. :) Saygılar İyi günler... Esenliklerr

Voxester

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Admin Bilgi: Çok serverde adminlik yaptım diyebilirim.Hub serverde 2 ay çalıştım server kapandığı için şuanlık boştayım oldukça profosyonel olarak çalışacağıma söz verebilirim. :)
Saygılımısın?: Dediğim gibi çok profosyonelim. Herşeyden önce saygı ön plandadır benim için.
Küfür ...[Kullanıyormusun]?: Dediğim gibi saygının olmadığı yerde samimiyet olmaz benim için küfür bu hayatta ağzımdan en son çıkacak şeydir şahsen.
Yalan Atıyormusun: Hiç hoşlanmam yalan dolandan dedikodu olsun istemem hiç sevmem dedikoduyu.
Burdan bana mesaj atarak ulaşabilirsiniz efendim. :) Saygılar İyi günler... Esenliklerr
Sunucumuza Bekliyoruz
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sukela

ne yazsam bilemedim
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
83

Bu çocuğu kalê almayınız, beni taklit etmekte.