[AntiBot] Anti Bot Skripti V 1.0 | DarkMC

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bu Skripti Yapmamın Sebebi Aslında Serverime Koyucaktım Daha Önceden Buna Benzer Görmüştüm Fakat Googleye Arattırdım Bulamadım Bende Baştan Kendim Yazmak Zorunda Kaldım Ve Bunu Yazmışken Sizlerlede Paylaşmak İstedim
(Skript Sorunsuz Çalışmakta 1.8.X'de Denendi!)

Kod:
on first join:
    set {abgir.%player%} to false

on join:

on connect:
    if {abgir.%player%} is false:
        kick player due to "&9&lDark&6&lMC &c&l> &2Lütfen Tekrar Giriş Yap!"
        set {abgir.%player%} to true
        wait 5 second

Son düzenleme:

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on connect:
    if {abgir.%player%} is not set:

Neyine Yetmiyor?

veya Alttaki Neyine Yetmiyor?
Kod:
on connect:
        wait 5 second

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olur Niye Olmasın Ki? AntiBotUltra Plugini Gibi Bot Olmayanları Bi Şekilde Tespit Ettirip WhiteList Ekletirsin. Daha Sonra Saldırı Başlayınca WhiteList Açtırırsın Olur Biter. Bot Saldırısının Tespiti Nasıl Olur Örneğin: Saniyede Servere Bağlanan Oyuncu Sayısını Kontrol Ettirirsin .D

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
işsiz birisi vds makinadan botu koyverip giderse ne olucak :) serverin uzun süre girişleri kapalı kalıcak yani skript çözüm değil saniyede 30 40 bot sokabiliyo ve skript işlevsizdir bu konularda

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
işsiz birisi vds makinadan botu koyverip giderse ne olucak :) serverin uzun süre girişleri kapalı kalıcak yani skript çözüm değil saniyede 30 40 bot sokabiliyo ve skript işlevsizdir bu konularda
İyi De AntiBot Pluginlerinde De Sanki Botu Açıp AFK Bırakınca Aynı Şey Olmayacak Mı?

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
işte plugin ve skript ler ile bu koruma zor sağlanıyor, hatta authme deki ayar ile azda olsa engellenebiliyor

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla Bana Soracak Olursan, şu an Piyasadaki En İyi AntiBot Benimde Kullandığım AntiBotDeluxeEX veya AntiBotDeluxeEX+.
Gerekli Ayarlar Sorunsuz Bir Şekilde Ayarlandığı Sürece ve Plugin BungeeCord'da Yüklü Olduğu Sürece Gayet Güzel Çalışıyor. AuthMe Falan Filan Hikaye :D

VeYa Siteden Kayıt Yaptırcan. Buda Kesin Çözüme Yakın Bir Şey :D

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
valla ben plugin ile koruma yapmıyorum işe yaramıyor sunucuma çok saldırı oldu zamanında ip lerini tespit ettim 3 makinadan bot atıyolardı en son mantığı çözdüm ben istedikleri kadar atsınlar svde 1 gram lag dahi olmuyor

MineTURKNetwork

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kaç plugin sayesinde engelleyebilirsin, skript biraz gereksiz bir şey en azından anitbot için.

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
white list açıkken sunucuya girenlere siteden kayıt olun uyarısı cıkartırsın olur biter.yada referans kullanıcı kaydı gibi bi script yazılabilir.yani oyundaki oyuncu kayıt olmaya yada sunucuya girmeye çalışan birinin adını whiteliste ekleyen bi script.

zaten botu göze almayan sunucu açmasın öğle değilmi ShortPallMall :)

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
white list açıkken sunucuya girenlere siteden kayıt olun uyarısı cıkartırsın olur biter.yada referans kullanıcı kaydı gibi bi script yazılabilir.yani oyundaki oyuncu kayıt olmaya yada sunucuya girmeye çalışan birinin adını whiteliste ekleyen bi script.

zaten botu göze almayan sunucu açmasın öğle değilmi ShortPallMall :)
tabii ki öyle ama daha profesyönel korumalar var, düşmanım çoktu zamanında düzenli olarak hergün bot atarlardı

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olur Niye Olmasın Ki? AntiBotUltra Plugini Gibi Bot Olmayanları Bi Şekilde Tespit Ettirip WhiteList Ekletirsin. Daha Sonra Saldırı Başlayınca WhiteList Açtırırsın Olur Biter. Bot Saldırısının Tespiti Nasıl Olur Örneğin: Saniyede Servere Bağlanan Oyuncu Sayısını Kontrol Ettirirsin .D
Bana skript ile bot koruması yaptığın bir sunucu gösterir misin? Bir test edelim olur mu olmaz mı :)

Kod:
on connect:

Neyine Yetmiyor?

Kod:
on connect:
        wait 5 second
"5 saniye boyunca botu at ama ilk girişten 5 saniye geçtikten sonra botları kabul et" başlıklı skript makalesini okudunuz.

BatuBskn0

PayidarNetwork.Batihost.Net
En iyi cevaplar
0
Kod:
on connect:

Neyine Yetmiyor?

Kod:
on connect:
        wait 5 second
hızlıca 2 kere giriş yapar ve 2.sinde oyuna bağlar ve oyuncu çıkıp tekrar giriş yapabilir bug olmasın diye yaptım

Bir kaç plugin sayesinde engelleyebilirsin, skript biraz gereksiz bir şey en azından anitbot için.

authme antibot koruması var fakat bot atıldığında kimseyi sokmuyor ve 3 saat boyunca bot saldırısı olsa server 3 saat kapalı kalır

ShortPallMall

En iyi cevaplar
2
hızlıca 2 kere giriş yapar ve 2.sinde oyuna bağlar ve oyuncu çıkıp tekrar giriş yapabilir bug olmasın diye yaptım

authme antibot koruması var fakat bot atıldığında kimseyi sokmuyor ve 3 saat boyunca bot saldırısı olsa server 3 saat kapalı kalır
authmenin ülke engeli var o biraz başarılı diğerlerine göre