Eski Zamanlar Bitti...

Hestia

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Minecraft sevenler biliyoruzki minecraft iyice gelişti yeni sürümler ortaya çıktı iyice güzel bir oyun olmaya başladı ama ne yazıkki bu dediğimiz şey bu kadar basit değil son dönemler değil ilk dönemler bile sık görülen Huzuni vb gibi hacklerle ilgili konuşacağım ...

Eskiden Minecraft ciddi anlamda çok güzel bir oyundu ev yaparsın takım kurarsın maden macerasını içine kadar yaşarsın bunların yanı sıra o pvplerdeki aksiyon çok güzeldi fakat bir süre sonra minecraftta hack kullanılmaya başladı ve ozamandan beri ciddi anlamda minecraftın bana kalırsa değeri düştü çünkü arkadaşlar Minecraftın o eski tadı kaçtı o takımınla beraber girdiğin mumlarla aydınlattığın madene şu an minecraftın çoğu insanı belkide siz bile aydınlatma xray gibi hackleri kullanarak giiriyorsunuz ve bana kalırsa bu hiç ama hiç doğru değil. Arkadaşlar Belki siz hackle zevk alıyor olabilirsiniz belki hack sizi geliştiriyo olabilir ama bir yere kadar ! Hackle Oyun oynanmaz ve ne kadar çok insanları hackle kesip veya madene hackle girip belki 10 tane 64 lük elmasla cıksanızda bi yere kadar eğlenebilirsiniz. Bu diceğim üzerine bir düşünün hala minecraftı hacksiz oynayan insanlar var onlar hack kullanmayıp oynayabiliyorsa hatta zevk alabiliyorsa siz niye alamayasınız. Arkadaşlar hacki bırakın bi arkadaş bulun sonuna kadar oynayın dediğimi anlayacaksınız illaki cevrenizde hack olucak ama hacksiz minecraft daha güzel arkadaşlar emin olun daha güzel hala şansımız var hack kullanmayın Minecraftın konforuda yükselir

İyi Oyunlar.. Rica ediyorum bunu bir düşünün sizi kararınız :hmm1:

• Beğen
Reactions: bea

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Eski minecraft tamamen bitmedi. Biraz araştırıran beta serverleri bulacaksın. Hack kullanılmayan, herkesin huzur içinde oynadığı eski serverler. Bir taneside benim :)

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
3 Yıldır oynamıyorum şu oyunu, 2012-2014 zamanlarında oynanabilitesi az da olsa var olan bir oyundu bana göre.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
3 Yıldır oynamıyorum şu oyunu, 2012-2014 zamanlarında oynanabilitesi az da olsa var olan bir oyundu bana göre.
Oynamak istiyorsan yabancı serverlerde oyna
Bence oyunu oynanamaz hale getiren Türkler! Ben artık Türk serverlerde oynamıyorum. Yabancılarla oynamak daha zevkli geliyor. Bugün arkadaşımla yabancı bir serverde oynarken takımlardan biri Türktü ve şu ana kadar o serverde karşılaştığımız tek hack onlarda vardı. Başka servere geçtik bu sefer başka bir minigameste başka bir Türkü hack yaparken yakaladık. Yabancılar yapmıyor demiyorum ama Türkler kadar çok yapmıyorlar.
Ve o hack yapan takım yüzünden kaybettik. Biz çok iyi oynuyorduk hatta hackli takım en çok bizimle uğraşmıştı ama kaybettik belki hack olmasa kazanabilirdik. Ondan önceki 2 turu almıştık. O hack yapan adam yüzünden hevesimiz kursağımızda kaldı.

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynamak istiyorsan yabancı serverlerde oyna
Bence oyunu oynanamaz hale getiren Türkler! Ben artık Türk serverlerde oynamıyorum. Yabancılarla oynamak daha zevkli geliyor. Bugün arkadaşımla yabancı bir serverde oynarken takımlardan biri Türktü ve şu ana kadar o serverde karşılaştığımız tek hack onlarda vardı. Başka servere geçtik bu sefer başka bir minigameste başka bir Türkü hack yaparken yakaladık. Yabancılar yapmıyor demiyorum ama Türkler kadar çok yapmıyorlar.
Ve o hack yapan takım yüzünden kaybettik. Biz çok iyi oynuyorduk hatta hackli takım en çok bizimle uğraşmıştı ama kaybettik belki hack olmasa kazanabilirdik. Ondan önceki 2 turu almıştık. O hack yapan adam yüzünden hevesimiz kursağımızda kaldı.
minecrafttı bitiren türkler diye bi cümle kuramazsın, bi çok ülkede oldu hileden dolayı ölen sunucular. Türk sunucuları aslında kötüleşmedi çünkü normalinde üzerindeydiler bence türklerin bir araya gelip oynadığı oyunlardaki samimiyet diğer ülkelerinkinden kat ve kat daha fazla ve bu samimiyet zevkli yapıyodu oyunu. Ben yabancı bi sunucuya girdiğimde türk sunucularındaki kadar samimi bi ortamı hiçbir zaman görmedim... Minecraft hilelerden bi çok darbe yedi ama minecraftti bitiren bu değil onu oynamayı bırakanlar oldu bence. Günümüz şartlarıyla hilesiz bi sunucu yapılabilir büyük oranda azaltılabilir ama onu terkedenlerden dolayı ne kadar iyi olursa olsun oyuncu çekemicek...

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
minecrafttı bitiren türkler diye bi cümle kuramazsın, bi çok ülkede oldu hileden dolayı ölen sunucular. Türk sunucuları aslında kötüleşmedi çünkü normalinde üzerindeydiler bence türklerin bir araya gelip oynadığı oyunlardaki samimiyet diğer ülkelerinkinden kat ve kat daha fazla ve bu samimiyet zevkli yapıyodu oyunu. Ben yabancı bi sunucuya girdiğimde türk sunucularındaki kadar samimi bi ortamı hiçbir zaman görmedim... Minecraft hilelerden bi çok darbe yedi ama minecraftti bitiren bu değil onu oynamayı bırakanlar oldu bence. Günümüz şartlarıyla hilesiz bi sunucu yapılabilir büyük oranda azaltılabilir ama onu terkedenlerden dolayı ne kadar iyi olursa olsun oyuncu çekemicek...
Ben gözlemlerimi dile getirdim. Hem Allah aşkına hangi Türk sunucuda küfür yemeden oynayabiliyoruz. Oyun sonunda yabancılar gg derken Türkler anneden başlayıp enişteden çıkıyorlar

Kovalski_Eyes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben gözlemlerimi dile getirdim. Hem Allah aşkına hangi Türk sunucuda küfür yemeden oynayabiliyoruz. Oyun sonunda yabancılar gg derken Türkler anneden başlayıp enişteden çıkıyorlar
ben hiçbir survival sunucuda o dediğin şekilde küfür yemedim, dediğim gibi oyunu bu hale getirenler onu bırakıp oyunu 13 yaşında okul eğitim vb hiçbişey umrunda olmayan çocuklara emanet edenlerdi

Bolonezella

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aaa ben bu oyunu ne zaman hack ile oynadım ki aaa vallahi üzdün bak bu küçük limoncuğu.

Kaliteli sunucularda oyna o zaman 2-3 ergenin heves ile açtığı sunucularda oynama dediğin şey kısmen doğru ama yanlışında var.

En iyi cevaplar
0
Eski hilesiz minecraft dediğin 2012-2011 yani minecraft ilk çıktığında. benim başladığım sene 2013te bile hile vardı o günlere geri dönmek zor panpa.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Aaa ben bu oyunu ne zaman hack ile oynadım ki aaa vallahi üzdün bak bu küçük limoncuğu.

Kaliteli sunucularda oyna o zaman 2-3 ergenin heves ile açtığı sunucularda oynama dediğin şey kısmen doğru ama yanlışında var.
O sunucuları uzun zaman önce bıraktım zaten. Artık premium sunuculardan başka sunuculara girmiyorum gireceksemde oyuncu yorumlarını iyice inceliyorum

ben hiçbir survival sunucuda o dediğin şekilde küfür yemedim, dediğim gibi oyunu bu hale getirenler onu bırakıp oyunu 13 yaşında okul eğitim vb hiçbişey umrunda olmayan çocuklara emanet edenlerdi
Evet haklısın

Son düzenleme: