Minecraft Grafikleri 4K Oluyor!

Sizce Konu Yararlı Mı?

• Bence Bana Kalırsa Yararlı Olduğunu Düşünüyorum ;)

Kullanılan: 4 80.0%
  • Bence Daha Güzel Şekilde Anlatılabilirdi Geliştirmelisin.

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

YigitReisRUFG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Dünyanın En Çok Oynananılan Oyunlarından Biri Minecraft Artık 4K Grafiklere Sahip Oluyor Sizler İçin Yabancı Forumlardan Araştırdım İnceledim Derledim Ve Bilgileri Sunacağım Öncelikle Aslında Bu Güncelleme 2018'İn Ocak Ayında Olacaktı Ama Mojang Şirketi Açıklama Yaparak 2018'İn Bahar Ayında Çıkacağını Belirtti Ayrıca 2019'Da Minecraft Filmi Çıkıcak Hatırlatalım.

Şimdi Hepinizin Merak Ettiği Soru Bu 4K Çözünürlük Grafik Güncellemesi Sadece Bilgisiyarlarımıza Mı Gelicek? Tabikide Hayır!
XBox One , XBox One S , Windows 10 , Nintendo Switch Bu Platformlardanda Kullanabiliceğiz!

Ayrıca Bizden Size Bir Öneri Daha Minecraft'In 4K Olacağını Türkiyede Bilen İnsan Sayısı Sayılı Videosunu Çekerseniz Emin Olun Bir Gün O Video Ansızın Patlıyabilir Aşağıda 4K Grafikli Tanıtımı Vardır Video Kalitesini 2160P ( 4K ) Yaparsanız Daha İyi Anlıyabilirsiniz.

NOT : Arkadaşlar Üst Yetkili Arkadaşlara İletir Misiniz? Minecraft Yeniliklerine Ekleme İhtimalları Azda Olsa Olabilir
Teşekkürler Konu Hakkındaki Görüşlerinizi Yoruma Yazmayı Unutmayın.

YigitReisRUFG

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

LeeSeen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yıllar önce oynadığımız kare kare oyunun 4k moda geçeceğini kim bilebilirdi ki? :)