Aynısını bende yaşadım bugün birisi acil birisi yardım edebilir mi?Beyler ben denedim olmadı mobildeyim blok yok oluyor kırılma efekti yok ve 2 blok kırıp içine girince boğularak ölüyorum ama içinde hareket edebiliyorum direk canım gidiyor yardım edin lütfen nolur
Beyler ben denedim olmadı mobildeyim blok yok oluyor kırılma efekti yok ve 2 blok kırıp içine girince boğularak ölüyorum ama içinde hareket edebiliyorum direk canım gidiyor yardım edin lütfen nolur
Bu problemin onlarca farklı sebebi olabilir. Dolayısıyla deneme yanılma yolu ile çözüme ulaşmamız gerekiyor.Aynısını bende yaşadım bugün birisi acil birisi yardım edebilir mi?
Ben denedim hala aynı şey oluyor başka nasıl düzeltebilirim?Bu problemin onlarca farklı sebebi olabilir. Dolayısıyla deneme yanılma yolu ile çözüme ulaşmamız gerekiyor.
Tamamen yeni bir tek oyunculu oyun dünyası oluşturun. Aynı problem bu yeni dünyada da mevcut mu?
Bendede aynısı oluyor denemiştim. Hangi dünya olduğu fark etmiyor. Survival oynarken mesela odun kiriyorum yok oluyor ve iki blokluk yere girince boğularak ölüyorum.Bu problemin onlarca farklı sebebi olabilir. Dolayısıyla deneme yanılma yolu ile çözüme ulaşmamız gerekiyor.
Tamamen yeni bir tek oyunculu oyun dünyası oluşturun. Aynı problem bu yeni dünyada da mevcut mu?
aynı hatayı bende alıyorum minecraft bedrock 1.21.60.25 sürümünde xbox dan oturum açıyorum ve dünyalarda blok kıramıyorum farklı dünyalardada denedim blok kırılsa bile item elime gelmiyor çık gir yaptığımda blok eski yerinde oluyor ilgilenirseniz sevinirim.Bendede aynısı oluyor denemiştim. Hangi dünya olduğu fark etmiyor. Survival oynarken mesela odun kiriyorum yok oluyor ve iki blokluk yere girince boğularak ölüyorum.