REALMS'İ olan beni çağırsın

bukomuko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Realms i olan beni çağırsın. Lütfen oyunda operatör yapın beni. Oyunu güzel oynarım. Kimsenin düzenini bozmam.

Minecraft bedrock mobil hesabım Tayyip5755

hesapci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim, Realms'ı olan birini bulursan beni de haber et, birlikte takılırız.

BuYa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benim Realms'im var. minecraft bedrock 1.21.120 realms sunucum açıktır. birçok mod var. araçlardan toollara, paralara kadar mod var. survivaldır. sunucumuzda kendi yapmış olduğum şehir vardır. hilesiz modlu survival sunucuma gelmek istersen buyur

Kardeşim, Realms'ı olan birini bulursan beni de haber et, birlikte takılırız.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bukomuko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Operatör yapar mısın beni? Hiçbir şeye dokunmam. Kendi halimde dükkan yapıyorum

BuYa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Operatör yapsam da hiçbir etkisi olmaz. Sunucuda hileler kapalı çünkü. Modlu survival

Araçlar, uçaklar, birkaç tane daha etkili mod var. Eğlencelidir. Para sistemi var, etkinlikler var, survival. Gelmek istersen linki atıyım ama operatör olmakla normal üye olmanın bı farkı yok bu serverda. Çünkü hileler kapalı

bukomuko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Normal bloklarla yapıyorum. Rahat rahat yapmak istiyorum. Yani eşya ya da bloklar eksik olmasın. Bildiğin mahalle dükkanı gibi. Alışveriş vesaire yapılsın. Gerçekçi istiyorum.

BuYa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Normal bloklarla yapıyorum. Rahat rahat yapmak istiyorum. Yani eşya ya da bloklar eksik olmasın. Bildiğin mahalle dükkanı gibi. Alışveriş vesaire yapılsın. Gerçekçi istiyorum.
Tamam o blokları veririm ben sana. Ne istersen var. Server zaten birkaç senelik, ben blokları veririm yaparsın. Şimdi hileleri açsam başarımlar kapanıyo ya açamıyom