Artık çıldıracağım lütfen içeri

kolkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar geçtiğimiz yazdan beri minecraft oynuyorum 1.2.5 sürümündeyken birçok mod yükledim çalıştı oynadım ama 1.3.2 ye geçtikten sonra (şu an 1.4.7) hala mod yükleyemiyorum internette adam video koymuş dediği şeylerin tamamen aynısını yapıyorum nedense hep siyah ekran veya crash lütfen başka bir yöntemi varsa söyleyin.Forge 'u yüklediğim anda minecraft a giremiyorum yani hep simsiyah ekran (META-INF i siliyorum)
Bilgisayar 64bit Java 64bit
8GB RAM
1GB Ekran kartı
3.4 Ghz işlemci sistemde bir sorun olması imkansız heralde forge' la ne alaka ?
Delircem artık lütfen yardım.

y_cNkc

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mod yüklemeden önce , minecraft.jar içinden Meta-INF'yi silmeniz ve ModLoader yüklemeniz gerekmektedir .
ModLoader 1.4.6 ve 1.4.7 için >>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi Forumlar! :)

flyin_spaghetti

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Meta infi silmemen lazım. En son forge yüklediğimde meta-inf'te içinde mojang geçen dosyaları silmen gerekiyordu. Forge'un kendi meta-inf klasörü var. Ve forge ve modloader'ı birlikte yüklememelisin. Forge zaten modloader gerektiren şeyleri çalıştırıyo ama modloader ve forge birlikte çalışmıyorlar

Altair Creed

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
CEVAB BENDE - EĞER 1.3.2 YE 1.2.5 MODU YÜKLÜYOSAN MİNECRAFTIN CIS OLUR.:)
YANİ 1.3.2 YE 1.3.2 VERSİYONLU MOD YÜKLEMEN GEREK
(Cıs derken şaka yaptım yanlış anlama:))

kolkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar dediklerinizi denedim olmuyor forge u nereden indirmem gerektiğinin linkini atar mısınız veya bana bunu skype,teamviewer üzerinden anlatıcak var mı lütfen yardım

flyin_spaghetti

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi öncelikler yapman gereken
bi kere minecraftı force update yap daha önce yaptıkların bi temizlensin.
sonra
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

şu sitedeki recommended yazan forge'un universal versiyonunu indir. diğer link kaynak kodunu verir bi işine yaramaz.
sonra minecraft.jar'ını açıp meta-inf'i sil (daha önce silme demiştim ama forge'u yüklemeden önce silersen sorun olmaz)
sonra forge zipinin içindeki herşeyi minecraft.jar'a koy.

şimdi minecraft.jar'ı kapat.

".minecraft" klasöründe mods diye bi klasör aç. onu içine yüklemek istediğin modları zip dosyası olarak yerleştir. açıp içindeki şeyleri yapıştırma.

mo creatures'ın 3 dosyası var yalnız. modun kendisi, GUI API ve costum mod spawner. Bunlardan mo creatures ve costum mod spawnerı demin belirtttiğim gibi o klasöre koyman gerekiyor. GUI API içinse coremods diye ayrı bir klasör aç ve onu onun içine koy gene açılmamış zip olarak.

bunları yaparken bir kere forge'u yükledikten sonra iki kere de her modu ekledikten sonra oyunu açmayı denersen bir sorun varsa erkenden farkedebilirsin. hem forge açman gereken klasörleri kendisi açar öyle yaparsan

kolkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim sorun benim Mineshafter kullanmamdan kaynaklanıyormuş
Javamı 32 bit yaptım artık mineshaftersiz rahatca mod yükleyebiliyorum