Yok sanki başka yerde de görmüştüm de ondan sordum neyse Medieval ev sonuçta hepsi birbirine banziyor35 40 DK MI ALDI GEREKİRSE WORLD SAVE VEREBiLİRİM ?
Mevieval Zaten Neredeyse %90 ı aynı Olan Bir yapıttır Sadece İyi veya Kötü Dersen makbule geçerYok sanki başka yerde de görmüştüm de ondan sordum neyse Medieval ev sonuçta hepsi birbirine banziyor![]()
Seninde benim gibi simetri hastalığın var galiba her şey ortalı yada eşit olmak zorundaMevieval Zaten Neredeyse %90 ı aynı Olan Bir yapıttır Sadece İyi veya Kötü Dersen makbule geçer![]()
Simetri Hastalığımdan degil sadece düzene önem verdigimden mesela düşün bir camı 4x4 diyer camı 4x7 diyer camı 4x2 hoşuna gidermi bakması tabikide gitmez düzenli olunca Daha Bir Hoş oluyor diye düşünüyorumSeninde benim gibi simetri hastalığın var galiba her şey ortalı yada eşit olmak zorunda
Ama birçok medieval ev indirdim hiç böyle simetrik olanını göremedim
Güzel yine de beğendim![]()
Tamam işte düzen = simetriSimetri Hastalığımdan degil sadece düzene önem verdigimden mesela düşün bir camı 4x4 diyer camı 4x7 diyer camı 4x2 hoşuna gidermi bakması tabikide gitmez düzenli olunca Daha Bir Hoş oluyor diye düşünüyorum
Şuanda Kafamda Bir Şehir krokisi Çiziyorum Hemde Sadece Bununla Ugrasmıyorum Bunu Sadece Oynadıgım Server Dolu Oldugu zamanlar Devam ettirmeyi düşünüyorumSimetri hastalığından değil de Minecraft'ta mecbur olarak simetri yapma gereksinimi duyuyorum.Çünkü ne bileyim kötü geliyor böyle düzensiz falan geliyor ev yapınca
Edit:Medieval evler daha bir hoş oluyor diğerlerine göre bu da çok iyi şehrini bekliyoruz.Linkte atarsın bittikten sonra herhalde![]()
kullandığın texture packi alabilirmiyim? çok güzelmiş bu arada ev. daha büyüklerini yapmayı dene. benim küp sanatı forumundaki konuma bak.
bence Çok Fark var AralarındaTexture Athery's Ascendede çok benziyo ama değilmiş![]()