MEDiAVEL ŞEHRİMİN İLK EVİ !

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
KONU DÜZENLENMİŞTİR

Son düzenleme:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Mevieval Zaten Neredeyse %90 ı aynı Olan Bir yapıttır Sadece İyi veya Kötü Dersen makbule geçer :)
Seninde benim gibi simetri hastalığın var galiba her şey ortalı yada eşit olmak zorunda :D
Ama birçok medieval ev indirdim hiç böyle simetrik olanını göremedim :D
Güzel yine de beğendim :)

umut_

En iyi cevaplar
0
Seninde benim gibi simetri hastalığın var galiba her şey ortalı yada eşit olmak zorunda :D
Ama birçok medieval ev indirdim hiç böyle simetrik olanını göremedim :D
Güzel yine de beğendim :)
Simetri Hastalığımdan degil sadece düzene önem verdigimden mesela düşün bir camı 4x4 diyer camı 4x7 diyer camı 4x2 hoşuna gidermi bakması tabikide gitmez düzenli olunca Daha Bir Hoş oluyor diye düşünüyorum

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Simetri Hastalığımdan degil sadece düzene önem verdigimden mesela düşün bir camı 4x4 diyer camı 4x7 diyer camı 4x2 hoşuna gidermi bakması tabikide gitmez düzenli olunca Daha Bir Hoş oluyor diye düşünüyorum
Tamam işte düzen = simetri :D
Medieval evler simetrik olmuyo yani yukardan bakıl L şeklinde olanlar var üst kata çıkmak için dışarda merdiveni olan var var oğlu var :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Simetri hastalığından değil de Minecraft'ta mecbur olarak simetri yapma gereksinimi duyuyorum.Çünkü ne bileyim kötü geliyor böyle düzensiz falan geliyor ev yapınca :)
Edit:Medieval evler daha bir hoş oluyor diğerlerine göre bu da çok iyi şehrini bekliyoruz.Linkte atarsın bittikten sonra herhalde :D

umut_

En iyi cevaplar
0
Simetri hastalığından değil de Minecraft'ta mecbur olarak simetri yapma gereksinimi duyuyorum.Çünkü ne bileyim kötü geliyor böyle düzensiz falan geliyor ev yapınca :)
Edit:Medieval evler daha bir hoş oluyor diğerlerine göre bu da çok iyi şehrini bekliyoruz.Linkte atarsın bittikten sonra herhalde :D
Şuanda Kafamda Bir Şehir krokisi Çiziyorum Hemde Sadece Bununla Ugrasmıyorum Bunu Sadece Oynadıgım Server Dolu Oldugu zamanlar Devam ettirmeyi düşünüyorum :)

metinzeki

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kullandığın texture packi alabilirmiyim? çok güzelmiş bu arada ev. daha büyüklerini yapmayı dene. benim küp sanatı forumundaki konuma bak.

umut_

En iyi cevaplar
0
kullandığın texture packi alabilirmiyim? çok güzelmiş bu arada ev. daha büyüklerini yapmayı dene. benim küp sanatı forumundaki konuma bak.

BUNU BiR SKYBLOCK SERVERiNDE SURViVAL MODDA YAPTIM !
TEXTURE JohnSmith