Zombikolik - MineZ klanı

onat035

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zombikolik

Uyarı: Katılmak için premium şart

MineZ oynarken çektiğimiz zorluklara bir dur deme vakti gelmedi mi?
Heal basacak adam seni sattı mı?
Birlikte oynayacağın arkadaşın yok mu?

Öyleyse bize katıl

Sınıflarımız;

istediğimiz oran 4:3:1:1

Savaşçı:
Yakın dövüşte uzman olması gerek. En iyi zırh ve kılıçlar onda olacak.

Okçu:
Yayları avucunun içi gibi bilen biri. En iyi yaylar ve neredeyse tüm oklar onda.

Hekim:
Adından da anlaşılacağı gibi üzerinde pot ve heal seti bulunduracak. Bomba, tuş vb. eşyaları taşıması öncelikli tabi.

Koşucu:
İhtiyacımız olduğunda bize su veya yemek getirmek için gidecek arkadaş. Şekerler sayesinde çok hızlı olacak. Parkurda iyi olmalı.

Öncü:
Lider yoksa yönetici. Güvenilir kişilerden seçilecektir, başvuruya yazmayın.

Dahası eklenebilir

Başvuru Formu:
Nickname(premium)__:
İstediği sınıf________:
2. sınıf seçimi_______:
Yaş(yalan payı 3yaş)__:
Skype____________:
MineZ ile tecrüben____:
Eklemek istediklerin___:

Lider:
onat035

Öncüler:
-

Savaşçılar:
-

Okçular:
onat035

Hekimler:
darkmight02

Koşucular:
Banger__

AlverStoke

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu:
Nickname(premium)__:AlverStoke
İstediği sınıf________:farketmez
2. sınıf seçimi_______:-----
Yaş(yalan payı 3yaş)__:yalan payı yok 14
Skype____________:AlverStoke55
MineZ ile tecrüben____:idare eder her türlü işi yaparım
Eklemek istediklerin___:-------

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
onat sen ne tür bir eziksin ? adam devlet kuruyor :D şimdi savaşmaya hazırız adımız ezik team adımızdanda anlaşıldığı gibi eziğiz :D aynı bunu demek istemişin 3 kişi toplamışın 1000 kişi gibi gösteriyorsun bide hemen kendini lider yapmış adam topluyor lan katılsaydım ilk iş Suikast düzenlerdim sana :D bide 2 kere adını yazmışın yetenekli ezik seni :D

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide sen herhalde Metin2 den gelmesin :D yazdıklarını köy bekçiside söylüyor ve sen orda anca 30 levelsındır he :D oda zor

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
onat sen ne tür bir eziksin ? adam devlet kuruyor :D şimdi savaşmaya hazırız adımız ezik team adımızdanda anlaşıldığı gibi eziğiz :D aynı bunu demek istemişin 3 kişi toplamışın 1000 kişi gibi gösteriyorsun bide hemen kendini lider yapmış adam topluyor lan katılsaydım ilk iş Suikast düzenlerdim sana :D bide 2 kere adını yazmışın yetenekli ezik seni :D
Vah zavallı :(((( Her düzgün şeyinde bir karşıtı çıkar işte naparsın :(((( Sen gidip Herobrine görsene evinde.Ne dersin? :D asdfsadfsad

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vah zavallı :(((( Her düzgün şeyinde bir karşıtı çıkar işte naparsın :(((( Sen gidip Herobrine görsene evinde.Ne dersin? :D asdfsadfsad
ilk olarak ben sadece eziklerin yani senin gibilerin karşısındayım zavallıca olan ben değilim sizsiniz bu forumda zaten az var kaliteli insanda onlardan biri sen değil benim örneğin he geçen konu gördüm sen herobrine falan görmüşün hatta tabelalar koymuş :D ordaki ya senden yada sana kesinlikle benziyen kalitesiz bir insandır yine neyse bide
Adam metin2 yi biliyoda konuşuyo :D yoksa köy bekçisi ne diyo nereden bilicek? :D
ben metin2 yi bilmiyormu diyorum zaten onun konusunu bu gibi MC forumunda tartışılmaz senin gibiler he orda savaşçı var dimi diyecek tipler :D sen en iyisi otur yerine hiç bulaşma zaten düştü şimdi seviyen uzatma 0 a inmesin :)

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk olarak ben sadece eziklerin yani senin gibilerin karşısındayım zavallıca olan ben değilim sizsiniz bu forumda zaten az var kaliteli insanda onlardan biri sen değil benim örneğin he geçen konu gördüm sen herobrine falan görmüşün hatta tabelalar koymuş :D ordaki ya senden yada sana kesinlikle benziyen kalitesiz bir insandır yine neyse bide
ben metin2 yi bilmiyormu diyorum zaten onun konusunu bu gibi MC forumunda tartışılmaz senin gibiler he orda savaşçı var dimi diyecek tipler :D sen en iyisi otur yerine hiç bulaşma zaten düştü şimdi seviyen uzatma 0 a inmesin :)

Ben geliyim herobrine var diyen herkezle dalga geçiyim.Sen gel bana hala herobrine gördün diye laf at.Lan seviyesiz insan.Kurduğun cümle bile düzgün değil.Hadi sen git biraz daha kasıl.Birde ezik deyip kendine kaliteli demiş :(((( hala senin gibiler var mı ya? Millette laf atınca kendini onlardan iyi sanan bi salak. :(((

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben geliyim herobrine var diyen herkezle dalga geçiyim.Sen gel bana hala herobrine gördün diye laf at.Lan seviyesiz insan.Kurduğun cümle bile düzgün değil.Hadi sen git biraz daha kasıl.Birde ezik deyip kendine kaliteli demiş :(((( hala senin gibiler var mı ya? Millette laf atınca kendini onlardan iyi sanan bi salak. :(((
sana bi cevap verme vakti geldi neyse cevap vermiyim falan dedimde içimde kaldı senin gibileri susturmadığımız sürece biyeriniz kalkar sen Sadece minecraft oynıyan ergen bir player sın ben daha Minecraft konusu hakkında yorum yapmamışken sen gelip herobrine ben inanıyorum sende inan demeye çalışıyorsun vah zavallı :D lan karaktersiz ezik,o Kurduğum cümleden 1 kere sanane 2.si anlamadığım ulan senin yazını okurken 1000 tane imla yanlışı yazım yanlışı gördüm türkçe öğren ilk :D kasıl ne demek ulan kasıl dan aklıma metin2 geliyor ondada ağzına lafları yediririm sonra neymiş efendim para babası diye tutturursun :D herşeye bahaneniz olur sizin Benim gibiler az olsada var neyazikki benim gibiler az çünkü senin gibi salakların 10 tanesi benim 1 tane ettiği için %90 gibi bir civar senin gibi %10 da benim gibi ahanda
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
varsa tabi :D ha bide ben zaten süperim akıllı millete laf sokmak bana sadece sizin gibilerin biyerini indirmeye yarıyor iyimi ? iyi tabi :D neyse bak uzatma şu yazdıklarımı okuduysan zaten sana gizli mesajı veriyorum sen aptalsında laf attığın kişinin yazısına 10 dk ayırıyorsun :)

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana bi cevap verme vakti geldi neyse cevap vermiyim falan dedimde içimde kaldı senin gibileri susturmadığımız sürece biyeriniz kalkar sen Sadece minecraft oynıyan ergen bir player sın ben daha Minecraft konusu hakkında yorum yapmamışken sen gelip herobrine ben inanıyorum sende inan demeye çalışıyorsun vah zavallı :D lan karaktersiz ezik,o Kurduğum cümleden 1 kere sanane 2.si anlamadığım ulan senin yazını okurken 1000 tane imla yanlışı yazım yanlışı gördüm türkçe öğren ilk :D kasıl ne demek ulan kasıl dan aklıma metin2 geliyor ondada ağzına lafları yediririm sonra neymiş efendim para babası diye tutturursun :D herşeye bahaneniz olur sizin Benim gibiler az olsada var neyazikki benim gibiler az çünkü senin gibi salakların 10 tanesi benim 1 tane ettiği için %90 gibi bir civar senin gibi %10 da benim gibi ahanda matematik varsa tabi :D ha bide ben zaten süperim akıllı millete laf sokmak bana sadece sizin gibilerin biyerini indirmeye yarıyor iyimi ? iyi tabi :D neyse bak uzatma şu yazdıklarımı okuduysan zaten sana gizli mesajı veriyorum sen aptalsında laf attığın kişinin yazısına 10 dk ayırıyorsun :)
Vahh zavallı :(((( hala kendini üstün sanıyor. Konuyu kirletme uza şuradan.Oksijen tüketmekten başka bir işe yaramıyorsun.

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vahh zavallı :(((( hala kendini üstün sanıyor. Konuyu kirletme uza şuradan.Oksijen tüketmekten başka bir işe yaramıyorsun.
sen çok akıllı değilsin ben zaten üstteyim üstte oldum üstte olucam sizin gibiler her zaman hani aynaya bakıyormuş gibi konuşursunuz :D ve Oksijen ne alaka :D valla Fen Profösörü çıktın :D şimdi biz sanalda değiliz gerçekte konuşuyoruz dimi :D burdan daha failler çıkıyor :) canım sen daha fazla konuşma en iyisi senin gibilerin bir lafı vardır konuştukça batıyorsun :)

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen çok akıllı değilsin ben zaten üstteyim üstte oldum üstte olucam sizin gibiler her zaman hani aynaya bakıyormuş gibi konuşursunuz :D ve Oksijen ne alaka :D valla Fen Profösörü çıktın :D şimdi biz sanalda değiliz gerçekte konuşuyoruz dimi :D burdan daha failler çıkıyor :) canım sen daha fazla konuşma en iyisi senin gibilerin bir lafı vardır konuştukça batıyorsun :)
Bir sus Allah aşkına.Konuyu güncel tutmaktan başa bir şey yapmıyoruz.Zekiysen de s.kimde değil.Einstein ol umurumda değil.Ama insan ben zekiyim demekle zeki olmaz onu da belirteyim.

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sus Allah aşkına.Konuyu güncel tutmaktan başa bir şey yapmıyoruz.Zekiysen de s.kimde değil.Einstein ol umurumda değil.Ama insan ben zekiyim demekle zeki olmaz onu da belirteyim.
senin bunla açıklaman zaten direk beni üste geçiriyor da teşşekür ederim benim senden zeki olduğumu kabul ettiğin için şimdi konudan defolda bitsin şu kargaşa hatta burda 123 dedim ve bitirdim bundan sonra mesaj atılmasın

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
senin bunla açıklaman zaten direk beni üste geçiriyor da teşşekür ederim benim senden zeki olduğumu kabul ettiğin için şimdi konudan defolda bitsin şu kargaşa hatta burda 123 dedim ve bitirdim bundan sonra mesaj atılmasın
Sana zeki demedim onu bir belirteyim."Zeki isen" dedim.Teşekkürün sende kalsın.