Minecraft'a Karşılık BATTLEFİELD 3 veriyorum

andacozdemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar elimde şu anda battlefield 3 origin key var eğer isteyen olursa premium minecraft hesabıyla takas yapıcam ilgilenen olursa lütfen yorum yapsın

STEAM: andacozdemir

andacozdemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeşim şöyle düşün battlefield 3 80 tl şu anda minecraft 47 tl ve ben bu oyunuda seviyorum hatta bende bir tane daha var oyundan bir tane daha almamın sebebi minecraft'la takas etmek istediğimdendir minecraft kredi kartıyla alındığı için bende alamadım ne olur takas edelim aban istediğin kadar güvenebilirsin :(

ZATEN İSTEMSİZCE F5 E BASIP DURUYORUM :(

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
demekki kararını vermişsin istemiyosun abi hiç mi kimse istemez ya ! :pray:
İstemez niye istemez adamların PC iyi olsa minecraft oynamazdı :D
Bak şimdi böyle dedim diye 50-60 kişi tartışma çıkartcak benim PC söyle benim PC böyle diye ama herkes üstüne alınmasın lütfen arkadaşlar espiri arası :)

andacozdemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
elimde battelfield 3 ölee duruyor ne yapıcağımı bilmiyorum minecraftı çok fazla istiyorum ama hiçkimse takas yapmak istemiyoki

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstemez niye istemez adamların PC iyi olsa minecraft oynamazdı :D
Bak şimdi böyle dedim diye 50-60 kişi tartışma çıkartcak benim PC söyle benim PC böyle diye ama herkes üstüne alınmasın lütfen arkadaşlar espiri arası :)
açıkçası haklısın kardeşimde Minecraft kalitesiz bir oyun değil :) mesela tm ben söyliycem benim bilgisayarımı bilen altına sıçar afedersinizi ama çoğu zamanımı Mc ta geçiriyorum :)