Efsane Oyun Age Of Empires 2'nin Hd Versiyonu Satışa Çıktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JakSocket

Weeaboo
Emektar Üye
Mesajlar
730
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
363
Puanları
0
İlk olarak 1999 yılında piyasaya sürülen Age of Empires 2, strateji severlerin hala oynadığı bir oyun. Age of Empires 2, yenilenen grafikleriyle tekrardan satışa sunuldu.

Ensemble Studios tarafından geliştirilen, Microsoft Studios tarafından 1999 yılında yayınlanan Age of Empires 2, strateji severlerin gönlünde taht kurmuştu.
Hala pek çok oyun sever tarafından oynanan Age of Empires 2, HD grafiklerle yeniden doğdu. 9 Nisan'da satışa çıkan oyunu steam üzerinden alabilirsiniz.

Age of Empires 2'ye 2000 yılında çıkan The Conquerors genişletme yamasındaki tüm ülkelerin ve birimlerin aynen yer alacağı Age of Empires 2 HD'de, 18 farklı ırk bulunuyor.

Neler değişti?
1999 yılında piyasaya sunulan oyundan, günümüzdeki görsel kaliteyi beklemek insafsızlık olacaktır. Age of Empires 2'nin ilginç kaplamaları, yerini daha yenilikçi ve gerçekçi kaplamalara bırakıyor. Tepelerde sıralı sıralı yükselmeler yerine, gerçekçi bir ivmelenme göreceğiz. Ayrıca denizlerdeki hareketler ve renklendirmeler de yenileniyor.
1080p olarak yeniden düzenlenen oyunda, steam Cloud desteği ve çoklu monitör desteği de ekleniyor. Yükselen çözünürlük sayesinde kontrol edeceğiniz birlikleri daha rahat bir şekilde görüntüleyebileceğinizi de hatırlatalım. "Age of" sevenler için aşağıda Age of Empires 2 HD'nin yeniliklerini içeren videoyu paylaşıyoruz. İyi seyirler.

Alıntıdır.
 


PoiNeeT

"İstikbal Göklerdedir..."
Mesajlar
474
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
232
Puanları
1,080
Aldım bile süper bir oyun :D
 

OrllandO

Demir Madencisi
Mesajlar
287
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
226
Puanları
640
Ruh hali
Kredi kartları iş başına !
 

TheACT

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,376
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,004
Puanları
6,830
Pek bir değişiklik göremedim ben ya malesef :blase:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst