Minecraft Fps Aniden Düşüyor

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim mc normalde 125 fps ile filan oynuyorum aniden fps 5 e düşüyor ve oyun kasıyor ve tekrar yükseliyor sonra biraz zaman geçince yine böyle düşüşler oluyor lütfen bir çözüm bulun
NOT: bu sorun ramden kaynaklı bir sorun olabilirmi çünkü ram 1 gb ve minecraft için 2 gb ram gerekiyor

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu oyundan kaynaklanan bir sorun değildir. 1 gb ram zaten mineacft a yetmez, malesef.

LALAHAN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ekran kartının modelini-markasını da yazarmısın ? Ayrıca 1 Gb ram Java'ya anca yetiyor :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft ekran kartından fazla bir Ram kapasitesi ister.Videoyun'un 8 Gb Ram 1Gb Ekran Kartı vardı eskiden onda bile donuyordu.
2Gb Ram Minumum
4Gb Önerilen
8 Gb İyi Fps
16 Gb Yüksek Fps
Yani 1Gb ramla oynanmaz minecraft dünyası nerdeyse sınırsızdır ve 16x16'lık chunklar saniye başında yüklenir ve de bilgisayarın bütün Ram'ini yer :)
İşlemci ve ekran kartı model ram model falan yazar mısın ?

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft ekran kartından fazla bir Ram kapasitesi ister.Videoyun'un 8 Gb Ram 1Gb Ekran Kartı vardı eskiden onda bile donuyordu.
2Gb Ram Minumum
4Gb Önerilen
8 Gb İyi Fps
16 Gb Yüksek Fps
Yani 1Gb ramla oynanmaz minecraft dünyası nerdeyse sınırsızdır ve 16x16'lık chunklar saniye başında yüklenir ve de bilgisayarın bütün Ram'ini yer :)
İşlemci ve ekran kartı model ram model falan yazar mısın ?

islemci: İntel(R) Pentium(R) M processor 1.60 GHZ

ekran kartı: Ati Mobility Radeon X300

bu arada bilgisayarım laptop

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
ram markası önemli bir faktör değildir.
zaten en çok bilinen bir kaç tane var:
mesela kingston

LALAHAN

Marangoz
En iyi cevaplar
0
islemci: İntel(R) Pentium(R) M processor 1.60 GHZ

ekran kartı: Ati Mobility Radeon X300

bu arada bilgisayarım laptop
Ekran kartın çok düşük :/.İşlemci de eskimiş.En iyisi bilgisayarı yenilemek.Eğer yardımcı olmamı istersen buradayım.Sana bir bilgisayar toplayabilirim :)

LeemonXTr

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekran kartın çok düşük :/.İşlemci de eskimiş.En iyisi bilgisayarı yenilemek.Eğer yardımcı olmamı istersen buradayım.Sana bir bilgisayar toplayabilirim :)
aslında ben kasaya parça toplamayı düşünüyorum hiçir oyun oynanmıyor maşşallah kasada kasanın tek eksiği bir ekran kartı bile yok