İstersen sana yardımcı olabilirim.Bütçeni de söylersen toparlarım güzel bir bilgisayar.aslında ben kasaya parça toplamayı düşünüyorum hiçir oyun oynanmıyor maşşallah kasada kasanın tek eksiği bir ekran kartı bile yok
İstersen sana yardımcı olabilirim.Bütçeni de söylersen toparlarım güzel bir bilgisayar.aslında ben kasaya parça toplamayı düşünüyorum hiçir oyun oynanmıyor maşşallah kasada kasanın tek eksiği bir ekran kartı bile yok
istersen kasanın bilgilerinide yazayımEkran kartın çok düşük :/.İşlemci de eskimiş.En iyisi bilgisayarı yenilemek.Eğer yardımcı olmamı istersen buradayım.Sana bir bilgisayar toplayabilirim![]()
bu bilgisayarı adam etmek için ne gerekirİstersen sana yardımcı olabilirim.Bütçeni de söylersen toparlarım güzel bir bilgisayar.
Sağlam bir ekran kartı,RAM,işlemci lazım sana.Fakat ekran kartı Powerden güç aldığı için kasadaki power kaç watt onu da bilmem lazımbu bilgisayarı adam etmek için ne gerekir![]()
seni biraz bekleticem ama biraz işim var ben işim bitince sana yazarım kasanın kaç watt olduğunuSağlam bir ekran kartı,RAM,işlemci lazım sana.Fakat ekran kartı Powerden güç aldığı için kasadaki power kaç watt onu da bilmem lazım
Tamam kardeşim ben her daim beklerim.Sen işlerini hallet.seni biraz bekleticem ama biraz işim var ben işim bitince sana yazarım kasanın kaç watt olduğunu
Ben markalara pek alaka duymuyorum öneremem ben teknik kişilere başvurup alırımpeki bana düzgün bir ram bellek markası önerebilirmisin
kardeşim kusura bakma ama seni beklettim neyse ben söyliyim kaç watt olduğunu burda 300 watt gibi bir rakam yazıyorTamam kardeşim ben her daim beklerim.Sen işlerini hallet.
en doğrusu o ama diğer insanların tecrübelerine danışarak iş yapmak daha mantıklı geliyor banakardeşim kusura bakma ama seni beklettim neyse ben söyliyim kaç watt olduğunu burda 300 watt gibi bir rakam yazıyor
300Watt biraz düşük :/ PSU değiştirmen lazım yüksek performanslı bir ekran kartı istiyorsankardeşim kusura bakma ama seni beklettim neyse ben söyliyim kaç watt olduğunu burda 300 watt gibi bir rakam yazıyor
300 watt benim ihtiyacımı karşılayacak bir ekran kartı bulamayızmı veya bulsak bile ne kadar performans sağlar bana300Watt biraz düşük :/ PSU değiştirmen lazım yüksek performanslı bir ekran kartı istiyorsan.Çoğu ekran kartı 400-500 watt arası veya daha yüksek istiyor
![]()
peki psu değiştirme işini nasıl yapıcam300Watt biraz düşük :/ PSU değiştirmen lazım yüksek performanslı bir ekran kartı istiyorsan.Çoğu ekran kartı 400-500 watt arası veya daha yüksek istiyor
![]()
Evde kendin yapamazsın.Bilgisayarcılarda veya VATAN COMPUTER'den alabilirsin.PSU budur ;peki psu değiştirme işini nasıl yapıcam
Bazı ekran kartları olabilir ama ne kadar sağlıklı olur bilemem300 watt benim ihtiyacımı karşılayacak bir ekran kartı bulamayızmı veya bulsak bile ne kadar performans sağlar bana