Gökay KUTLU
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
video ne hakkında gerçi benimkide soru değil ama
Öylesine çekilmiş seri yapıcaz bölüm bölüm tekkit survival online
video ne hakkında gerçi benimkide soru değil ama
tekkiti her zaman sevmişimdir güzel bir mod paketiÖylesine çekilmiş seri yapıcaz bölüm bölüm tekkit survival online
tekkiti her zaman sevmişimdir güzel bir mod paketi
katılırım katılmasınada bilgisayara Windows 8 formatı attım minecraft açılmıyor aldım başıma belayı vallaAynen sen oynuyorsan sende aramıza katılabilirsin istersen ?
katılırım katılmasınada bilgisayara Windows 8 formatı attım minecraft açılmıyor aldım başıma belayı valla :sırıtmak:
video kaç dk hemen yüklenmiş daha ne geçtiBende Windows 8 Yüklemiştim bende de açılmıyordu tekrar Windows 7 yaptırdım kafam rahat. Sıkılınca kafan tekkite gider :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1369589579,1369589431][/DOUBLEPOST]Video yüklendi işleniyor.
video kaç dk hemen yüklenmiş daha ne geçti :sırıtmak:
ah Windows 8 ah oyunsuz bıraktı beni ben napacam şimdi canım sıkılıyor25 Dk ama önceden başlatmıştım yüklemeyi :sırıtmak:
ah Windows 8 ah oyunsuz bıraktı beni ben napacam şimdi canım sıkılıyor :sırıtmak:
Windows 7 dende sıkıldım hayata renk gelsin diye yükledim bundada minecraft bad video cards driver hatası veriyor her şey güncel olduğu halde ekran kartıda güncelWindows 7 Yap :sırıtmak:
al işte saçmalık adamlar youtubeye kaç saatlik videolar yüklüyorlar ama kaldırılmıyor bu arada sen 15 dk sınırını kaldırdınmı ?LANN VİDEO UZUN DİYE KALDIRILDI !!
al işte saçmalık adamlar youtubeye kaç saatlik videolar yüklüyorlar ama kaldırılmıyor bu arada sen 15 dk sınırını kaldırdınmı ?
fark etmez ttneti olan bir insan bu tür durumlara alışkındır15 DK sınırı derken ? anlamadım :sırıtmak: neyse hallettim link altta
görüntü kalitesi kötü olabilir çünkü daha yeni
bu arada bu videoyu izlemek için tıkladığımda15 DK sınırı derken ? anlamadım :sırıtmak: neyse hallettim link altta
görüntü kalitesi kötü olabilir çünkü daha yeni
eskiden bende ttnet tim smile oldum kafam rahat :sırıtmak: windows değiştr de gel bizimle oyna :sırıtmak:fark etmez ttneti olan bir insan bu tür durumlara alışkındır :sırıtmak: