Benimle Premium Server Oynuyacak [içeri]

Planet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
16 - 13 yaş aralığı oyunu iyi bilen. Biri Benimle minecraft premium serverlerde oynayabilir
Dip Not: Premium Olması Şart :sırıtmak:

Planet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mikrofonun varsa. googleye yaz skype indir diye. Çıkar direkt. İndir kur. Skype ismini ver. Ekliyim. Sohbet edelim. Tek başına sıkıcı olmuyormu kardeş.

Planet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ServeR çok var. Sadece skype ile. KArşılıklı konuşup team olacaz. LeHamam'ı izleyen olduysa tabi.

Alejale

Marangoz
En iyi cevaplar
0
biz seninle skypeden konuşsak serveri sen oynasan ne dersin? ben server kurmayı/girmeyi gerçekten bilemediğimden internetten/youtubeden bakacam ikisinede. not: ben premium değilim server kurduğumda premium/premium olmayan kişileri alırım server jump mapi olacak buluttan buluta atlayıp gökteki platforma ulaşıp denize atlayacaksınız buda eğlenceli. server 1.4.2 yaması için aktif olacaktır. skinli/skinsiz herkes kabuldür adlarınız book and quill e yazılacak o yüzden Tab tuşuyla olmaz bedrocklu odada serverin içinde kayıtlarınız tamam olana kadar demir kapı açılmayacaktır açılınca kayıtı tamam olan kişi gidip sıradaki gelecektir sıra 1x2 dir server 100% türkçedir command blocklar sizi hoş karşılayacaktır serveri daha kurmadım server VPS ve minecraft 0 mod içerecektir. admin/alejale15 "oda benim" sizin aranızdan rastgele biri kayıt yaptıracak kişi olarak seçilecektir 10 kişi ise polis/moderatör olarak havuz etrafında sizi kamufle bi şekilde izleyecektir. Küfür kesinlikle etmeyin! polislerden biri sizi banlama karşılığında diamond kazanacaktır. yolunuzumu kaybettiniz polise sorabilirsiniz yada bana sorabilirsiniz cp yakındadır gece olduğu zamanı sabah yapacam server hazır olunca aranıza dönecem. biraz renkli bir yazı oldu. iyi forumlar.