Kısa Yoldan Para Kazanmak?

Oktay Özlü

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar. Konuya şöyle başlamak istiyorum. Bildiğiniz üzere yaz tatili geldi. Gelecek sene liseye gideceğim. Ve liseye gitmeden önce para kazanmak istiyorum. Anlayacağınız üzere 15 yaşındayım. Bugüne kadar en fazla 2-3 kere çalışmışlığım var. Sanayiide berberde felan. Bana kısa yoldan para kazanmak için önerebileceğiniz bir iş varmı? Cevaplarınızı bekliyorum ve cevaplayanlarada şimdiden teşekkür ediyorum.

Erdem4

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kısa yol denen bir şey yoktur ilk önce bunu bil.2. si bence bir markete gir ve günlük para al daha mantıklı olur

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tanıdığın bir esnaf varsa yanında düşük bir ücretle çalışmaya başla.Günlük 20 Liradan 30 Gün çalışırsan 600 Lira ediyor.15 Yaşında birisi için 600 Lira fena para değil bence?

Bunun dışında daha kısa bir yol, güzel bir minecraft vps al.Sağlam olsun.Kaliteli bir server kur.Ayrıca her şeyden %75 ver millete.Orta kassın millet anlayacağın.VIP'leri 5 ve ya 10 liradan sat.Günlüğün ya da aylığın belli olmaz ama,Kısa yoldan kazanacağın kesin.Çünkü VIP alıp üstün olmaya çalışan zenginleri sömürebilirsiniz beyler.Sonuçta onların tercihi :)