Yeni ram mi yoksa notebook mu ?

Yeni ram mi yoksa notebook mu ?

• Notebook

Kullanılan: 3 75.0%
  • Yeni Ram

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim bilgisayarımın rami ve işlemcisi iyi değil(2gb ram ve 2 çekirdekli işlemci).Ben yeni ram ve işlemci mi alayım yoksa notebook mu alayım karar veremedim.Sizce ne almalıyım?

Not:oyun oynayacağım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
AtomTR'nin yorumunun edit hali:
Alman gerekenler:
2-İşlemci
3-Ram
Kısaca git Ekran kartsız Masaüstü PC Topla :D
Bence yeni Notebook al kaliteli ama para sıkıntın varsa ram al.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bana 4 GB Ram yetiyor 2 GB Server açıyorum 2 GB ye 0 kasmasız Minecraft oynuyorum :D o sana kalmış bilgisaray hastasıysan yüksek bir şey al işte.

Fallen Angel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o bütçeye güzel bir masaüstü pc toplanabilir. şuanki sisteminin özelliklerini yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o bütçeye güzel bir masaüstü pc toplanabilir. şuanki sisteminin özelliklerini yazarsan daha çok yardımcı olabiliriz

2 gb ram , 2 çekirdekli işlemci , 2gb ekran kartı var.şu an evde değilim ayrıntılı yazamıyorum.Skype verirsen akşam eve gidince görüşürüz.[DOUBLEPOST=1373965191,1373965131][/DOUBLEPOST]
Bana 4 GB Ram yetiyor 2 GB Server açıyorum 2 GB ye 0 kasmasız Minecraft oynuyorum :sırıtmak: o sana kalmış bilgisaray hastasıysan yüksek bir şey al işte.

Ben FTB Ultimate oynuyorum daha fazla gerektirebilir :)[DOUBLEPOST=1374052680][/DOUBLEPOST]45 görüntüleme var.Sadece 3 kişi mi yorum attı :(

Fallen Angel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şu an şehir dışındayım o yüzden skype kullanamıyorum :D eğer buradan sistem özelliklerini yazarsan sana güzel bir pc toplamanda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

Fallen Angel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ekran kartı - anakart - işlemci - güç kaynağı ve rami yazsan yeter temel parçalar bunlar çünkü . öncellikle elindeki parçalardan kullanılabilir olanları seçmek lazım. sonra bütçene bağlı olarak diğer parçalar alınır.

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ekran kartı - anakart - işlemci - güç kaynağı ve rami yazsan yeter temel parçalar bunlar çünkü . öncellikle elindeki parçalardan kullanılabilir olanları seçmek lazım. sonra bütçene bağlı olarak diğer parçalar alınır.

Yalnız şu an evde değilim 11 gibi cevap vercem.Bide nasıl bakabileceğimi araştırmam lazım :)

Fallen Angel

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
işlemci ve rame sistem özelliklerinden bakabilirsin . güç kaynağını kasayı açıp bakabilirsin kaç watt ve hangi marka oldğuna bakmalısın . ekran kartı ve anakart için de şu an tam adını hatırlamıyorum ancak sanırım onlara bakmak için bi kaç program vardı . eve gittiğinde detaylı araştırırsın :) ayrıca kasanın kalitesi ve büyüklüğü nasıl ? soğutma konusunda iyi mi ?

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
işlemci ve rame sistem özelliklerinden bakabilirsin . güç kaynağını kasayı açıp bakabilirsin kaç watt ve hangi marka oldğuna bakmalısın . ekran kartı ve anakart için de şu an tam adını hatırlamıyorum ancak sanırım onlara bakmak için bi kaç program vardı . eve gittiğinde detaylı araştırırsın :) ayrıca kasanın kalitesi ve büyüklüğü nasıl ? soğutma konusunda iyi mi ?

Ben o konuları hiç anlamam :( Sağlam herhalde :D