Konu kirliliği!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelike kardeşlerim forumumuz nihayet büyük bir beladan kurtulmuştur ve kutlanması gereklidir TheProffessionel yasaklanmıştır evet artık skin konuları gereksizce dolmayacak..
Zamanında kendisi ile tartışmalar yaşamıştık yaptığı iyi şeylerde vardı elbet fakat skin konusu herkesin canına tak etmişti
ayrıca craft_man üstadım yazdıklarını okurken ciddi anlamda etkilendim :sırıtmak: helal olsun valla
professional gittiğine göre şimdi ben 1000 skin konusu açıp gift code olayı sahte deme sırası bende :p
Neyse Kutsal Anka başımıza birdaha bu tür bir insan vermesin
2.bir hesap açıp birileri ile tartışacak olursada Allah bu forumu saçma insanlardan korusun diyorum
ve forumdakilerin attığı domateslerden sıyrılarak konuşmamı sonlandırarak koşa koşa kürsüden iniyorum..

bu alıntıları editlemek güzelmiş

:D::D adları değiştirebiliyorsun bu arada geçen skin bölümüne baktım theprofessionel bir sürü konu açmıştı sonra helal olsun bu kadar skinle uğraşıp tek tek bu kadar sürede yapabiliyorsa o skinleri dedim sonra konulara girip hepsinin alıntı olduğunu gördüğümden beri skin bölümüne girmedim gereksiz kalabalıktı gittiği iyi oldu :D::D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu alıntıları editlemek güzelmiş

:sırıtmak:::sırıtmak: adları değiştirebiliyorsun bu arada geçen skin bölümüne baktım theprofessionel bir sürü konu açmıştı sonra helal olsun bu kadar skinle uğraşıp tek tek bu kadar sürede yapabiliyorsa o skinleri dedim sonra konulara girip hepsinin alıntı olduğunu gördüğümden beri skin bölümüne girmedim gereksiz kalabalıktı gittiği iyi oldu :sırıtmak:::sırıtmak:
İmzandaki Code Ne Alaka :D

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İmzandaki Code Ne Alaka :sırıtmak:

arkadaşlarla espri bizim bir virüsümüz var insanı deli edecek türden onun adı :D (gerçekten ha :D )

bu arada
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
theprofessionel arkadaşımızın iddiası gereksiz :p[DOUBLEPOST=1374826256,1374826129][/DOUBLEPOST]Bu arada 1000 konu değil onun olmasını sağlayan taglar herkes uğraşıp tag ekleseydi minecraftta zaten çıkardı adımız. aslında taglar la ilgili bilgilendirici bir konu açılabilir, ha?
craft_man

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlarla espri bizim bir virüsümüz var insanı deli edecek türden onun adı :sırıtmak: (gerçekten ha :sırıtmak: )

bu arada
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
theprofessionel arkadaşımızın iddiası gereksiz :p[DOUBLEPOST=1374826256,1374826129][/DOUBLEPOST]Bu arada 1000 konu değil onun olmasını sağlayan taglar herkes uğraşıp tag ekleseydi minecraftta zaten çıkardı adımız. aslında taglar la ilgili bilgilendirici bir konu açılabilir, ha?
craft_man

Minecraft 1.6 skin indir yazdığında ilk sırada çıkıyor :) İyi oldu skin bölümü rahatladı :)

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
evet artık doğru düzgün texyure ve mod paylaşan olsa.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
ThePrefossional hakkında ve diğer skin konusunda kirlilik yapanlar hakkında bende konu açmıştım yetkililerden konu kirliliği yapanların tespit edilip cezalandırılmalarını istiyorum bizim el emeği ile yaprtığımız skinler arkada kalıyo haksızlık.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla banlanması iyi oldu ThePrefossionalin diğer oyuncuların hakkını çiğniyor sonuçta hak etti bir kere adam olup foruma yararı dokunsa craft_man'in seve seve verceğine eminim.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Oh artık yeni mesajlar kısmında 3 sayfa onun mesajları görünmeyecek :D

craft_man

Shia LaBeouf
En iyi cevaplar
0
Alıntı skinler, modlar, resimler, videolar v.s paylaşmak tabii ki yasak değil fakat abartmadığınız takdirde. Örneğini gördünüz.

Herneyse, herkese iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...