Premium hesabım çalındı. :((( :((8

• Konuyu başlatan YigitHan Ender
  • Başlangıç tarihi
Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Hesagım çaındı inanmıyorum 5 dakika önce yapmaya çalıştım bakmışlar gmailimide çalmışlar... :((((
Napacağım ben yaa :(
Fazladan olan verebilir mi acaba acınası bir durumdayım :(

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok teşekkürler arkadaşımıza çok iyi destek ve çok iyi yardım ettiğin için.Seni kalpten tebrik ediyorum...
Bari yüzünü güldüreyim yada konuyu kafasında dağıtsında benim saçmalamama taksın dedim.Kötümü ettim hesap gitti diye yanıp tutuşucağına şimdi benim ne mal olduğumu düşünüyor.

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Kusura bakma ama durduk yere çalmak neredeyse imkansız :) Çook büyük ihtimalle senin açıgın vardır.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açık değil abi giremiyorum bildiğin hesabıma :/
Bir gün gazete okurken şu yazıyı görmüştüm: Hayatta yediğin tüm kazıkların toplamına tecrübe denir.Giden gitmiş fazla kafaya takma senin zararına.Diyeceksin tabi senin paran gitmedi üzülmüyorsun.Benimde bu mesajı yazarken zamanım gitti buna üzülmeyerek yazıyorum.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İlk olarak geçmiş olsun,
Eğer Transaction ID ni biliyorsan (Benim başıma gelmişti) bu ID senin oyunu satın alırken kullandığın gmaile gelir ben hep saklarım. Bu site işine yarayabilir.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bana cevap 4 gün içinde geldi :D

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun dostum , eğer zengin olsaydım senin için yeni bir tane alırdım , ama kendiminkini zor aldım :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
gmail ile minecraft şifren aynıysa ikisinin birden çalınması kolay olur. Belki şifreni başkasına söylemiş olabilirsin?

Y

YigitHan Ender

Ziyaretçi
Hayır gmalimle şifrem aynıydı öyle çalmış olabilirer acınası durumdayım

RememberMe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aga ne yapiyorsun pre çar biraklirmi gmalini kurtarmaya çalisacak tabikide eğer gmaline tel verdiğiysen şifren telfenoa gelir önceden tek kullanlimlik şifre aldiysan
onu kullan eğer 2. posta verdiysen şifremi unuttum de oradan yolansin o postaya gizli soru falanda var.Gmalini kurtar çabuk adamlar hesabin malinin değiştirmeden.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Aga ne yapiyorsun pre çar biraklirmi gmalini kurtarmaya çalisacak tabikide eğer gmaline tel verdiğiysen şifren telfenoa gelir önceden tek kullanlimlik şifre aldiysan
onu kullan eğer 2. posta verdiysen şifremi unuttum de oradan yolansin o postaya gizli soru falanda var.Gmalini kurtar çabuk adamlar hesabin malinin değiştirmeden.

Bence Çok geç kaldı ama denemesinde yarar var