Medieval han örneği

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu yapıyı dediğim gibi DEKOR örneği olarak yaptım. Eğer uğraşıp daha güzelini yapmak isteseydim yapardım. Burdaki amaç dekor, Ayrıca gerçeği söyliyeyim. bu hanı yaparken 9x9 Kule teması kullandım baktım kuleye benzemedi Örnek bir han yapayım dedim :/. Yorum yapmayı kısıtlayan bir kuralda yok yapın. Beğenmeyedebilirsiniz. Ama ben bunu dekor konusunda örnek olarak açtım.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bu yapıyı dediğim gibi DEKOR örneği olarak yaptım. Eğer uğraşıp daha güzelini yapmak isteseydim yapardım. Burdaki amaç dekor, Ayrıca gerçeği söyliyeyim. bu hanı yaparken 9x9 Kule teması kullandım baktım kuleye benzemedi Örnek bir han yapayım dedim :/. Yorum yapmayı kısıtlayan bir kuralda yok yapın. Beğenmeyedebilirsiniz. Ama ben bunu dekor konusunda örnek olarak açtım.

İç dekor olarak gerçekten güzel bir yapı ama dış da çok önemli bence

Aegron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi örnek. Çok daha güzel bir han yapıp koyabilirim. Fakat son sıralarda ilham sorunu yaşıyorum :/

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence iç tasarım güzel olmuş dış görüntüsü olarakda baya uğraştırıcak bir şeye benziyor bence gayet güzel olmuş ve baya uğraştıran bir şey

Exeroth

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İçeriye (Skyrim) Whiterun'da bulunan Sleeping Giants Inn'deki gibi koca bir ateş koyabilirdin. Biraz rahat ve geniş bir ortam da hazırlayabilirdin hani.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Genelde kötü eleştiri yapmayıp insanları kırmamaya çalışırım lakin insana kar gibi, kara kor gibi dokunur benzeri bir zihniyete sahipsin gördüğüm kadarı ile.

Benim gördüğüm ve anladığım kadarı ile "medieval" bir evin en önemli özelliği çatıları oluyor, bunun sebebide; çatının yapının yüzey alanının çoğunu oluşturuyor olmasıdır. Burada gördüğüm çatıya "fantastik" başka her hangi bir betimleyici yakıştıramadım. Çatıya daha fazla özen gösterilmeli.

Şekline gelirsek; "medieval" denen yapılar eğer gerçekliğe sağdık kalacak olursa simetrik olmamalıdır sebebi ise sizin "medieval" dediğiniz orta çağda başlanılan yapılar estetik amaçtan çok sığınma, korunma amaçlı yapılmıştır, başlarken acaba tamamlayabilirmiyiz, nasıl bir şekli olacak düşüncelerine sahip kişiler tarafından yapılmamıştır. O anda ne malzeme varsa onu kullanan kişiler tarafından yapılmıştır hatta malzeme yoksa yarıda kesip oraya duvar yapan insanlardır. Orta çağ mimarisinde simetri aranamaz, aranmamalıdır. Yapını daha asimetrik rastlantısal yapmanı öneriyorum.

Simetri Güzeldir :)

cCcWarriorcCc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben ekleyeyim madem resim indirmeden önce kullanıcılar ne indirdiğini görsün :)

Kendi fikrimce uyumsuz bir iç dizayn olmuş ve ayrıca göze batan bazı ayrıntılarda hoş değil. Dışıyla uğraşmamışsan ona yorum yapmayalım madem :)

Teşekkür ederim :sırıtmak: bende indirmek pek istememiştim.[DOUBLEPOST=1377980100,1377980052][/DOUBLEPOST]Dışarıya biraz uğraşşaydın daha güzel olabilirdi