Yeni Survival Island

WRqRanT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok mantıksız olmuş bnce sınırsız su kaynagı yap demissin zaten heryer deniz ordan su alabiliriz cobbleston ceneretor yap demmisin altini kassan istemediğin kadar taş var zaten karşı adaya git demişsin ben baştan kayık yapıp gittim hemen aldim demir kazmayi daha çok zorlaştırsan daha iyi olurdu çok gereksiz şeyler var.

LightingDead

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok mantıksız olmuş bnce sınırsız su kaynagı yap demissin zaten heryer deniz ordan su alabiliriz cobbleston ceneretor yap demmisin altini kassan istemediğin kadar taş var zaten karşı adaya git demişsin ben baştan kayık yapıp gittim hemen aldim demir kazmayi daha çok zorlaştırsan daha iyi olurdu çok gereksiz şeyler var.

sınırsız su kaynağını düşündüm zaten heryer su ama adanı büyütme görevini koymamışım adanı büyüttüğnde mesela tarlayı ortaya yapacaksın iki saat git gel git gel sıkıcı olur haklısın biraz mantıksız yapmışım ben zaten survival maplarini mantıksız yaparım :D

WRqRanT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sınırsız su kaynağını düşündüm zaten heryer su ama adanı büyütme görevini koymamışım adanı büyüttüğnde mesela tarlayı ortaya yapacaksın iki saat git gel git gel sıkıcı olur haklısın biraz mantıksız yapmışım ben zaten survival maplarini mantıksız yaparım :sırıtmak:

:D