SORUSU OLAN GELSİN SORU CEVAPLANIR

Bu konu size yardımcı oldu mu?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 3 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Enderaj

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim sorunum şu nbt edit(in game) te mob gear ı 1 yaptığım halde moblar attığım eşyaları almıyor?! Bunun nedeni ne olabilir ne önerirsiniz?

mitttoo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar bu sorum sadece konuyu acan arkadasa değil :kiklops: Eğer bildiğiniz upload siteleri varsa yazarmısınız ? Bir map yaptım ve bu foruma koymak istiyorum . Eğlence amaçlı :inek: Yorum yapanlara teşekkürler :tavuk:

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cevap fenaymış :sırıtmak: Soruyu bilmediğimden değil böyle cevaplayamasın diye sordum. Hadi soru sorun diye adam mı olur. :sırıtmak:
Haklı adam detektıd. :D[DOUBLEPOST=1379179134,1379179086][/DOUBLEPOST]
Arkadaslar bu sorum sadece konuyu acan arkadasa değil :kiklops: Eğer bildiğiniz upload siteleri varsa yazarmısınız ? Bir map yaptım ve bu foruma koymak istiyorum . Eğlence amaçlı :inek: Yorum yapanlara teşekkürler :tavuk:
Mediafire :palyaço:

Süleyman Emre KAYA

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Özür dilerim evde tadilat falan yapıldı bilgisayarı açamadım öncelikle enderaj moblar attığın eşyaları alamaz, bunu ancak bir mod ile sağlayabilirsin, çünkü bir mob un eşyayı alması için kendi envanteri olması gerekir örneğin ineğin attığın toprağı almasını istiyosan oyun içinde yeni bir dosya açıp inek için encanterin kodlamasını nasıl görünceğini ve hangi tuşla görüntüleyeceğini kodlayıp ineğin bu itemi almasını sağlayabilirsin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Adlı programa girersen orada bunu yapman için öncelikli ve basit klavuzlar var. Ama düzgün yapmalısın.

Clapy seninkini de zaten benden önce biri cevaplamış.