Minecraft FPS düşme sorunu

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Javayı güncelledim fakat çok az bir artış oldu :s Acaba bu FPS bir yerden sabitlenmiş olabilir mi? Ayrıca oyuna 2 GB ram veriyorum yok mu acaba çözüm yolu bilen?
Fps 15 den 25 e çıktı bu arada.
Olsun O da Bişeydir :D :D[DOUBLEPOST=1379702004,1379701920][/DOUBLEPOST]Kardeşim Oradaki Smooth Lighting Level i Artırmayı Dene Bakalım
Smooth Lighting i de On Yap Bakalım Artacak mı

GreoqFhat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Smooth Lighting daha yumuşak bir görüntü veriyor diye biliyorum ışık kare kare değil de yumuşatılmış şekilde dağılıyor onunla alakalı olduğunu sanmıyorum :p

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doğru Olan Herşeyi Yapmışsın
Çözüm Bulamayınca Tabi Saçmalayabiliyorum :D

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çözümünü bilen yok mu arkadaşlar lütfen???
Sorunun Senin Minecraftınla Bir İlgisi Yok Bence Tamamen Bilgisyardan Kaynaklanıyor
Buradaki Launcheri Kullan Belki Bir Değişiklik Olur
Hem Yeni Sürüm Çıktığında Hemen Update Ediyor
İstediğin Zaman Eski Sürüme de Geçebiliyorsun..

GreoqFhat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Crackli mi bu? Eğer Crackli ise Premium Mode'u var mı çünkü premium kullanıyorum da...[DOUBLEPOST=1379704118,1379703037][/DOUBLEPOST]Yine olmadı nedir benim bu oyundan cektigim ya :D bi sürü hata verdi bana yua :p

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Fog'u off yap
advenced open gl'yi fast yap
animations'a gir hepsini off yap[DOUBLEPOST=1379705640,1379705593][/DOUBLEPOST]chunk loading'i de defualttan başka bişe yap

GreoqFhat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun içinden bi sorun olduğunu düşünmüyorum ki denedim olmadı. Muhtemelen format atan kişinin bir eksiği var ama bi' bulamadık :S

GreoqFhat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neyse, şimdilik böyle idare edicez. Umarım bu durumu çözen birisi cevap atar x_x

avensone

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar çözüm bulucak olursanız banada yardım edin 4 gb ram var i5 ekran kartı 3 gb grafikler en düşükte kafamı bile çeviremeyeceğim kadar kasıyo bulacağınız cevap premium için olursa mutlu olurum benimkide formattan önce 80 90 fps arasındaydı yanlız şu anda en fazla 15 fps görebiliyorum :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Vsync nin açık olmadığına eminmisin o genelde 30 yada yenileme hizina göre sabıtlıyodu