♕Zindev Nasıl Parkurcu Oldu ?

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bunu film olarak düşünmeyin.Son zamanlarda serverimde bir parkur yaptım ve "çok zor "şikayetleri almaya başladım.Bunu o arkadaşlara cevap olarak armağan ediyorum :sırıtmak:

Not:o Geri Geri Parkur Yapma yerini yapmak için en az 50 kere çekim yaptık.

İyi seyirler:

@Tario76 , @Zangow , @dberkay , @aHmaD_bİnVelid , @spideryasin , @Galatasaray|EnesCglr , @Cralios , @ißoy16 , @Crise , @Captain_Atalay , @craft_man , @AtomTR , @Minerkingxx6. , @caglaris , @Cralios , @[PFX]ProFeniX , @junior_jo , @hoty_ , @ACT v2.0 (kinasli) , @BurnerTroll v.2 , @iKaan , @Alicho , @Liqud

Son düzenleme:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzeldi la böyle yaratıcı insanlara ihtiyacımız var işte :D
Ama sonraki kafa meselesini anlamadım ?

hoty_x

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Elinize saglık ^^

* her iki oyuncuda da camerastudio yüklü olsa ve kayıt etselerdi, havadan da cekilmis güzel sahneler de eklerdiniz ...

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzeldi la böyle yaratıcı insanlara ihtiyacımız var işte :sırıtmak:
Ama sonraki kafa meselesini anlamadım ?
Ustası isyan edip kafasını duvara vurarak ******* ediyor ya.
Buda ustasının kafatasını alıp takıyor.Parkur bitincede gidip yerine koyuyor :D
Orayi bilerek absürtük yaptik :D

Gaza gelme.Sonra son oyuncuya gider Tower'i arka arka yapmaya çalışırsan gülerler :D

çpk güzel olmuş yaa :sırıtmak: :sırıtmak:
Çpk teşekkürler :D

Elinize saglık ^^

* her iki oyuncuda da camerastudio yüklü olsa ve kayıt etselerdi, havadan da cekilmis güzel sahneler de eklerdiniz ...
Evet olabilirdi ve bi kaç sahne daha vardı ama lanet olsun eklemeyi unutmuşum :D

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsan benide etiketler ühühühü :( Bide sv ipsini verirmisin? Bide hocam kafan lensmi? :D

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsan benide etiketler ühühühü :( Bide sv ipsini verirmisin? Bide hocam kafan lensmi? :sırıtmak:
sv yapım aşamasında sadece versiyon 1'de olan oyunculari aliyorum onlar benim için vip sayilirlar :D

Artık tanıtım ile idare ediceksiniz :D

Bu arada etiketlemenin senle alakasi yok.Bi txt'de kayitli hepinizin adı.Senide ekledim birdahaki paylasimlarda etiketli olacaksin :D