Anime Önerisi İstiyorum.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben anime izlemeye başlayacağım,ama ilk hangi animeden başlasam bilmiyorum.Bana bir öneri verirmisiniz?

darkleg34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ortaokul 2. sınıf öğrencisi Amano Yukiteru, arkadaş edinmekte güçlük geçen bir çocuktur. Kendisini bir izleyici olarak tanımlar ve her gördüğünü cep telefonundaki günlüğe yazar.

Yalnızlık acısı çektiği zamanlarda Yukiteru Deus Ex Machina adında zaman ve mekanın efendisi olan bir arkadaşı olduğu şeklinde hayaller kurmaya başlar. Yukiteru

LaRive

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ilk önce Sword Art Online izle sonra Bleach izle daha sonra Naruto ya başla naruto bitince Naruto Shippuudene başla oda bitince (Naruto Shippuuden hala devam ediyor.) Kuroko no Basket oda bitince Death Note oda bitince Fairy Tail oda bitince One Piece izle daha sonra ise Mirai Nikki izle sonra Accel World bunlar bitene kadar 3-5 yıl geçer daha Sonra Shingeki No Kyojin izle daha sonra Kaichou wa maid-sama Full okul animesi ve ecchi istiyorsan Kimi Kiss öneriyorum fazla bölümü yok zaten. 7 Yılımı animelere harcadım :D hepsini öneriyorm.

darkleg34

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
eni yisi bence mirai nikki sword art online çok sıktı saçma bence ya tam ölücekler gm ye dönüşüyo kız