Enderman ve steve (çok güzel!!!)

W

WitherMan

Ziyaretçi
Hayda... Adama bak yaa. Kardeşim ben sana hikaye yazma mı dedim. Konuyu Minecraft Hikayeleri bölümüne taşı dedim..

W

WitherMan

Ziyaretçi
Hikayeni copy-paste yapıp birleştir sonrada verdiğim linkteki yere yaz ve daha da uzatma olayı !

W

WitherMan

Ziyaretçi
AAAAAAAAAAAAAAAA KARDEŞİM ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM YAA VALLAHA GÖRMEDİM KUSURA BAKMA KARDEŞİM . :(

W

WitherMan

Ziyaretçi
Saol kardeşim aynısı bana oldu şimdi gülmekten karnım ağrıyor bu arada ban yeriz mesaj kastık diye sileleim mesajları hatta sen konuyu sil bir de bişi sorucam ;

1.7.2 GÜNCELLEMESİ İÇİN REHBER HAZIRLAYACAĞIM DA KONUYU NEREYE AÇSAM ?

W

WitherMan

Ziyaretçi
Bir soru daha ; Sen ekimde kaydolup 520 mesaj yapmışsın ben ağustosta kaydoldum daha 85 nasıl oluyor bu iş ? :notch:

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Uyarı almışsın kardeşim :(
admine dayak attım kardeşim :)[DOUBLEPOST=1383917374,1383852822][/DOUBLEPOST]
Saol kardeşim aynısı bana oldu şimdi gülmekten karnım ağrıyor bu arada ban yeriz mesaj kastık diye sileleim mesajları hatta sen konuyu sil bir de bişi sorucam ;

1.7.2 GÜNCELLEMESİ İÇİN REHBER HAZIRLAYACAĞIM DA KONUYU NEREYE AÇSAM ?
yenilikler[DOUBLEPOST=1383917409][/DOUBLEPOST]
Bir soru daha ; Sen ekimde kaydolup 520 mesaj yapmışsın ben ağustosta kaydoldum daha 85 nasıl oluyor bu iş ? :notch:
aslında ben ekimde kaydolmadım bi hata oluştu ondan

mentar123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende bi hikaye yazcam[DOUBLEPOST=1392130649,1392130259][/DOUBLEPOST]Bir gün Galaxy ve Sarıbucur adında 2 düşman varmış herobrine sarıbucurun steve de galaxy nin arkadaşıymış. Steve ve herobrine nin diriltme güçleri varmış.Sarıbucur ve Galaxy savaşmaya başlamış sonra herobrine gelmiş Galaxy i öldürmüş. Steve gelip Galaxy i diriltmiş ama çoktan sarıbucur ve herobrine gitmiş steve bir plan kurmuş. Galxy sarıbucur a savaş yapalm demiş.sarıbucur ve herobrine kurnazlık ederek galaxy yi mağarada öldürmüşler bu da planın parçasıymı sarıbucur orda gece olunca uyumuş steve gelip galaxy i diriltmiş galaxy eve gitmiş. Steve sarıbucuru şeker bahanesiyle mağaraya götürmüş ve yemiş. geriye bu kalmış:iskelet::iskelet::iskelet::iskelet::iskelet::iskelet::iskelet::iskelet::iskelet::zombi::zombi::zombi::zombi::zombi::zombi::zombi::zombi::örümcek::örümcek::örümcek::örümcek::örümcek::örümcek::notch::notch::notch::notch::notch::notch::notch::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::VV::VV::VV::VV::VV::tüy::tüy::tüy::çtaş::log^::log^::odun::fırın::jambon::jambon::barut::domuz::ekask::epantolon::apantolon:epantolon::epantolon::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper::creeper:tssssssssssssssss boooooooooooooom:barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut::barut: