W
WitherMan
Ziyaretçi
Hayda... Adama bak yaa. Kardeşim ben sana hikaye yazma mı dedim. Konuyu Minecraft Hikayeleri bölümüne taşı dedim..
taşınmıyo konu taşınmıyo !Hayda... Adama bak yaa. Kardeşim ben sana hikaye yazma mı dedim. Konuyu Minecraft Hikayeleri bölümüne taşı dedim..
baksan orada genel sohbet kafe etiketlere bak be kardeşim!!!!!
sen uzATMa olayı! orda bi reklam varya orda etketler var bak oraya bak! işte küfrettircen ban mı yedirtmeye çalışıyonHikayeni copy-paste yapıp birleştir sonrada verdiğim linkteki yere yaz ve daha da uzatma olayı !
seni affettim kardeşimAAAAAAAAAAAAAAAA KARDEŞİM ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM YAA VALLAHA GÖRMEDİM KUSURA BAKMA KARDEŞİM .![]()
Uyarı almışsın kardeşimtaşınması yok üstelik oraya açsanda genelde gözüküyor burası genel sohbet kafe adminler kendisi alıyor /me adamı okulda kavga ettiği çocuk gibi dayak atar
admine dayak attım kardeşimUyarı almışsın kardeşim![]()
yenilikler[DOUBLEPOST=1383917409][/DOUBLEPOST]Saol kardeşim aynısı bana oldu şimdi gülmekten karnım ağrıyor bu arada ban yeriz mesaj kastık diye sileleim mesajları hatta sen konuyu sil bir de bişi sorucam ;
1.7.2 GÜNCELLEMESİ İÇİN REHBER HAZIRLAYACAĞIM DA KONUYU NEREYE AÇSAM ?
aslında ben ekimde kaydolmadım bi hata oluştu ondanBir soru daha ; Sen ekimde kaydolup 520 mesaj yapmışsın ben ağustosta kaydoldum daha 85 nasıl oluyor bu iş ?![]()