Öğretmen olsaydınız...

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Yazdırmazdım fotokopi dağıtırdım dersi oradan işlerdim. Fotokopi bitince derside bitirirdim serbest bırakırdım. Performansları çıktı isterdim ve bol keseden puan dağıtırdım. Ödev verirdim fakat ödev yapmak zorunlu olmazdı isteyen yapar isteyen yapmazdı maksat anneler oğullarına ''Öğretmeniniz size ödev vermiyor mu'' dediğinde çocuğun veriyor demesi. Sınavı da kolay yapardım. Her hafta birine şarkı söyletirdim veya sınıfıa oyun oynatırdım.

Reddy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazdırmazdım fotokopi dağıtırdım dersi oradan işlerdim. Fotokopi bitince derside bitirirdim serbest bırakırdım. Performansları çıktı isterdim ve bol keseden puan dağıtırdım. Ödev verirdim fakat ödev yapmak zorunlu olmazdı isteyen yapar isteyen yapmazdı maksat anneler oğullarına ''Öğretmeniniz size ödev vermiyor mu'' dediğinde çocuğun veriyor demesi. Sınavı da kolay yapardım. Her hafta birine şarkı söyletirdim veya sınıfıa oyun oynatırdım.
Bizim sınıfa gelsene <3

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bana kafa tutan öğrenciyi kafa çakarım sonra cevizlerine vururum demiri ateşle kızatır yüzünü yakarım.
Kimse dersimde bir şey diyemez.Ders kitabından işlerdim daha çok yazdırırım aşırı bağırmam konuşanı direkt disipline cezası :D
sigara,alkol,eroin vb. çıkarsa önce idare sonra Islah evine götürürdüm :D
Hiç kimse dinlemiyorsa,ver sözleşmeyi ver :D

slayer23

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bana kafa tutan öğrenciyi kafa çakarım sonra cevizlerine vururum demiri ateşle kızatır yüzünü yakarım.
Kimse dersimde bir şey diyemez.Ders kitabından işlerdim daha çok yazdırırım aşırı bağırmam konuşanı direkt disipline cezası :D
sigara,alkol,eroin vb. çıkarsa önce idare sonra Islah evine götürürdüm :D
Hiç kimse dinlemiyorsa,ver sözleşmeyi ver :D

bu adam ögretmen olursa ögrencisi olmak istemezdim bu ne be adam tam bir gıcık hoca tiplemesi :)

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sınıfa 10dk geç gelirim elimde kahve(yada çay)ve çikolata olur derste yerim.Tahtaya çok zor bir soru sorarım bir öğrenciyi kaldırdım.Eğer 5 saniye içinde bilemesse cebine eroin koyar disipline götürürdüm.En son ders benim olursa herkese çiğ köfte ısmarlardım canım sıkıldığı zaman dersi boş bırakırdım.Sınavda sırf çocuklar bilemesin diye bilmedikleri yerden sorardım.