FPS Sorunu / Acil yardığğğğğmmmm!

Kesin çözüm biliyor musunuz?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Frozenhero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ^^ Uzun zamandan sonra forumda konu açıyorum :D Ben MCSG 'ye başladım biliyosunuz :D Premium ile beraber ^_^ İyi de oynarım :D Ama bir problem var... FPS çok düşük :( Çok araştırdım ama pek çözüm bulamadım :( 10 FPS de el kazanmak da zor, daha doğrusu 20 fps oynuyorum, ama dakika başı 1 fps oluyo sonra düzeliyor. gene 20 fps.Bunun çözümü var mı? Yani ben de 400 fps falan oynamak istiyorum :( Birkaç foto atayım ona göre yardımcı olun.
Ayarlar:

Bu da pc:

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Her neyse şakayı bir kenara bırakalım, Bilgisayarın diz üstü sanırsam, çünki bir İ5 o kadar düşük bir Ghz değerine sahip olamaz.
Benim AMD Athlon 64 x2 bile 2.90Ghz. Bir de ekran kartını bilmeden yardımcı olamam.

Yine de tavsiye edeceğim şeyler, modlara biraz bak. Oyunu kasıntıya yiten modların yanında kasıntıyı düşüren modlar da var.
Optifine kur, ayarları minimum oyna. Sadece render distanceyi düşürme MCSG'de önünü göremezsin.
Elinden geldiğince tam ekran yapmaya çalış benden bu kadar.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Her neyse şakayı bir kenara bırakalım, Bilgisayarın diz üstü sanırsam, çünki bir İ5 o kadar düşük bir Ghz değerine sahip olamaz.
Benim AMD Athlon 64 x2 bile 2.90Ghz. Bir de ekran kartını bilmeden yardımcı olamam.

Yine de tavsiye edeceğim şeyler, modlara biraz bak. Oyunu kasıntıya yiten modların yanında kasıntıyı düşüren modlar da var.
Optifine kur, ayarları minimum oyna. Sadece render distanceyi düşürme MCSG'de önünü göremezsin.
Elinden geldiğince tam ekran yapmaya çalış benden bu kadar.
yanlız işlemcinin hızı sadece devir hızı değildir. ayrıca ona bakarsak ultrabooklardaki i7lerde 2.40 Ghz ??

Edit: internette araştırma yaptım (googlede çıkan ilk link :D) 1.80 ghz ve i7 olan ultrabook varmış :)

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
gamebooster + pc boost + optifine + görev yöneticisinden öncelik olarak yüksek yap.
bu kombinasyonda kasarsa ben quarizmat değilim :D[DOUBLEPOST=1386534102,1386533979][/DOUBLEPOST]nope :D[DOUBLEPOST=1386534189][/DOUBLEPOST]
Ultrabooklar masaüstü mü ? :D Bilgisayar okuyan biziz bize bırak sen :)
arkadaş masaüstü olduğunu söyledi? yoksa ben görmedim?

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yanlız işlemcinin hızı sadece devir hızı değildir. ayrıca ona bakarsak ultrabooklardaki i7lerde 2.40 Ghz ??
Onlarda cache yuksektir :)

Derecelendirme puanlarini acip onuda atsana bi bakalim neymis pcyi yavaslatan :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ekran Kartına bakar minecraft büyük. Ihtimalle ekran kartı paylaşımlı :D intel GMA ekran kartı falan

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
:D aynen
Ha bu arada vsync yide kapat :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ekran Kartına bakar minecraft büyük. Ihtimalle ekran kartı paylaşımlı :D intel GMA ekran kartı falan

Aslinda minecraft, cubeworld gibi oyunlar işlemciye bindirir. Eğer render alanini düsürünce kasma bitiyorsa islemci renderi yetistiremiyor demekdir bloklari yüklemekte sikinti çekiyordur..

Samsung SmartTV cihazindan klavye kullanilarak gönderildi.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Aslinda minecraft, cubeworld gibi oyunlar işlemciye bindirir. Eğer render alanini düsürünce kasma bitiyorsa islemci renderi yetistiremiyor demekdir bloklari yüklemekte sikinti çekiyordur..

Samsung SmartTV cihazindan klavye kullanilarak gönderildi.
Acaba s3 un islemcisiyle modlu minecraft oynalilabir mi