Asafsfsddd
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Nedenini bir türlü anlayamadığım bir sorun var ; bilgisayara uzun süre girmeyince başımın ağrıdığını fark ettim.Sizce bu kendi içimde bir kuruntu mudur yoksa sizde de oluyor mu ?
İçine bilgisayar kaçmış.
Ulen size de eğlence doğdu yok mu daha dalga geçecek.bana 11-12 yaşlarındayken oluyordu.Sonra farkettim ki ishal olmuşum.
![]()
Ciddi olarak cevap verecek olursam ; makarna yiyorsan (bilgisayara geçmeden önce veya sonra), aşırı hayvani bir derece sıklıkta bilgisayara geçiyorsan süreni azalt ve yediklerine dikkat et.Bu arada ishal şakası yaptım falan diyosunda ben ciddi birşeyi kastediyordum :/Ulen size de eğlence doğdu yok mu daha dalga geçecek.
Aynen bende eşek ölüsü gibi uyudum fakat ben miyoptum 1.5 olan gözler aniden 2.25 e çıktı anneme söylesem beni gebertirValla 2 gün boyunca aralıksız oynadiğimi hatirliyorum tek tuvalete gittim yemeği masada yedim. Sonra gözler folloşa döndü eşek ölüsü gibi uyudum![]()
Hemen teşhisi koyuyorum;Nedenini bir türlü anlayamadığım bir sorun var ; bilgisayara uzun süre girmeyince başımın ağrıdığını fark ettim.Sizce bu kendi içimde bir kuruntu mudur yoksa sizde de oluyor mu ?
Arkadaşın beyni göçmüşHemen teşhisi koyuyorum;
Senin beyin radyasyon görmeyince sulanıyor telefona tak kulaklığı radyo aç ve telefonu kafana bağla sen bilgisayara gidene kadar radyo frekansları beynini oyalar.