premiumunu paylaşacak varmı ?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ACT v2.0 (kinasli) katılıyorum crack gibi bir şey oluyor senin olmadığı sürece
ama param yok ya da aile bireyleri deli ediyorsa *-*
Satın almanın bir yolunu bul satın alana kadar başka birininde takıl derim yani .s

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Hayır google aramalarında o kadar kolay çıkmıyor bana kim verdiyse bunlara da aynı kişiler vermiştir ama ben bunları alınca üstüne yatmadım şu an sizle hepsini paylaşmak isterdim ancak benim değil, işte bu yüzden 200 premium hesap bildiğim halde crackli oynuyorum ben oyunu.
İnsan kendi parasıyla alsın diye bir şey demedim ben ama premiumunu kullandığınız kişinin haberi olsun ki hakkına girmeyin.
Aynn +1

ardaarslan22

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda Birarcık Araştırma Yaparsan 15TL'ye premium hesap alabilirsin tabi araştırma yaparsan beklemekle olmaz mobil ödeme kabul ediyorlar tek şartları e-mail ve e-mail şifresini vermiyorlar o kadar gerisi sorunsuz....

Manga34TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten o hesapları parayla satanlara o para haram oluor +bi swda ban yerse prenin sahibi sende yersin hesab bloke olursa sende giremezsin skin değişemezsin git adam gibi mojangdan al insafsız üşengeç[DOUBLEPOST=1387642116,1387642080][/DOUBLEPOST]
15 Liraya satması şüpheli değil mi ? zaten "hesap" satıyor. gift code değil.Bence çalmıştır.200-300 tane hesap çalanlar var.Minecraft hack diye paylaşıp virüsle çalıyorlar şifreleri.
Bende 5.000tane vardı ben ne birine sattım nede kendim girdim hemen sildim

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten o hesapları parayla satanlara o para haram oluor +bi swda ban yerse prenin sahibi sende yersin hesab bloke olursa sende giremezsin skin değişemezsin git adam gibi mojangdan al insafsız üşengeç[DOUBLEPOST=1387642116,1387642080][/DOUBLEPOST]
Bende 5.000tane vardı ben ne birine sattım nede kendim girdim hemen sildim
1.5000 taneyi nereden buldun?
2.neden sildin