Nasıl Aşık Olunur

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Aşkı çözmek yazıyı okuyarak değil yaşayarak yapılacak bir iştir.. Çözen kişi evlenmiştir çocuk sahibi olmuştur ve onun anlatacağı sizi ilgilendirmemelidir. Herkes farklı duygulara sahiptir. Bazıları şımarık kızları sever, bazı kızlar uzun boylu erkeklerden hoşlanır, bazı kızlar tipe değil sadece davranışlara bakar. Biri anlatır kızı etkilemek için güzel parfüm kullan çekici giyin falan filan. Bunlarla sadece dikkat çekersin. Bu dikkat bazen iyi bazen kötü olur. Nasıl kötü olur derseniz; kız size gülebilir bu kadar özenip bezendiğiniz için. Kişi ne kadar doğal olursa ne kadar kendini kasmazsa kızlar onu çekici bulur. Gidin dans etmeyi falan öğrenin. Genelkültür edininin. Kızlar davranışlarınızdan ve bilginizden daha çok hoşlanır. Dış görünüşünüzden değil.

abi ya 50 satır falan ilk aşkımı anlatmıştım gelmemiş sinirim bozuldu.

Son düzenleme:

slayer23

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aşk bence hem var hemde yok olmaktır hani onu her gördüğünde ilk gördüğün gibi aynı heyecanı yaşıyorsan sen aşık olmuşsun demektir ah ulan ah çalın oradan bi orhan gencebay

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aşkı çözmek yazıyı okuyarak değil yaşayarak yapılacak bir iştir.. Çözen kişi evlenmiştir çocuk sahibi olmuştur ve onun anlatacağı sizi ilgilendirmemelidir. Herkes farklı duygulara sahiptir. Bazıları şımarık kızları sever, bazı kızlar uzun boylu erkeklerden hoşlanır, bazı kızlar tipe değil sadece davranışlara bakar. Biri anlatır kızı etkilemek için güzel parfüm kullan çekici giyin falan filan. Bunlarla sadece dikkat çekersin. Bu dikkat bazen iyi bazen kötü olur. Nasıl kötü olur derseniz; kız size gülebilir bu kadar özenip bezendiğiniz için. Kişi ne kadar doğal olursa ne kadar kendini kasmazsa kızlar onu çekici bulur. Gidin dans etmeyi falan öğrenin. Genelkültür edininin. Kızlar davranışlarınızdan ve bilginizden daha çok hoşlanır. Dış görünüşünüzden değil.

Haklı.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62

ben ne dedim herkes farklı bir tipden hoslanir ben bide yaşayarak çözdüm bunları ve aski degil insanin asik olmasinin biyolojik sebeplerini yazdim (amacım tartismak değil fikirleeimizi karşılıklı paylasmak

slayer23

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Üç nokta aşktır...
Her nokta gizli bir Ahtır!...
Seviyorum deyip haykıramamaktır...
Boğazda düğümlenen iki çift sözdür...
Dilin lal, gönlün melal olduğu andır...
Gözlerden süzülmeyen iki damla gözyaşıdır...
Hissedilen fakat bir türlü yazılamayandır...
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır...
Üç nokta; bitmeyendir bitemeyendir...

Hz. Mevlana

nede güzel demiş Hz. Mevlana.

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ben ne dedim herkes farklı bir tipden hoslanir ben bide yaşayarak çözdüm bunları ve aski degil insanin asik olmasinin biyolojik sebeplerini yazdim (amacım tartismak değil fikirleeimizi karşılıklı paylasmak
ben sana hitaben yazmadım ki konudan farklı bir yazı benimki

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aşkın biyolojiyle ilgisi yok.Hani güzeldir hoştur beğenirsin ama aşık olmazsın.
Birbirinizin kafasına uyan kişiler olmanız lazım.Ruh ikizim derler ya hani.Onun gibi.
Onun dışında "kızlar onları güldüren erkeklerden hoşlanır" derler ya, oda biraz doğru.Güldürmenin yanında birazda -dozunu kaçırmadan- sinir etmek lazım.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Üç nokta aşktır...
Her nokta gizli bir Ahtır!...
Seviyorum deyip haykıramamaktır...
Boğazda düğümlenen iki çift sözdür...
Dilin lal, gönlün melal olduğu andır...
Gözlerden süzülmeyen iki damla gözyaşıdır...
Hissedilen fakat bir türlü yazılamayandır...
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır...
Üç nokta; bitmeyendir bitemeyendir...

Hz. Mevlana

nede güzel demiş Hz. Mevlana.
bencede guzel demis

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Aşk gelip geçidir, günler gider fakat anıları kalır..
(Şeyfır Reyiz)