Hesabım Artık Premium Değil!!! :(

kralizasyon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
2-3 gün önce Kopazar.com'dan Minecraft Premium satın aldım. Hesabımı Premium hale getirdiler yani. 2 gün sorunsuz oynadıktan sonra dün bi baktım ki Play Demo falan diyor ve skin değiştiremiyoum. Ve Minecraft.net'te şöyle yazıyor: "Buy Minecraft for this account". İki gün önce "This account always premium" yazıyordu.

Bu satın alma tuşuna tıkladığımda ise Mojang.com'da daha önce satın aldığımı belirten şu yazı yazıyor: "For now you can only have one profile per game on your account, but you can still buy the game as a gift for someone else."

Lütfen yardımcı olun hesabıma ne olmuş olabilir!? :(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Mojang Sistemi biraz değişiktir, eğer kod alındıktan 1 veya 2 hafta sonra aktifleştirilirse sistem araştırmaya başlar. Ve senin başka yerden aldığın ortaya çıkar, daha sonra ne mi olur? BOOM, You acount Suspended.. Kısaca ne diyoruz, ucuz almak için başka yerden almıyoruz, alırsak böyle oluyor.

kralizasyon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
yerine dandik sitelerden alırsan böyle olur.
Mojang Sistemi biraz değişiktir, eğer kod alındıktan 1 veya 2 hafta sonra aktifleştirilirse sistem araştırmaya başlar. Ve senin başka yerden aldığın ortaya çıkar, daha sonra ne mi olur? BOOM, You acount Suspended.. Kısaca ne diyoruz, ucuz almak için başka yerden almıyoruz, alırsak böyle oluyor.

Bilseydim böyle bi şey olduğunu almazdım başka yerden :( Peki ne yapabilirim?

kralizasyon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ama adamlara ben kullanıcımı adımı şifremi verdim benim yerime girip aldılar oyunu. Bunu nasıl anlamış olabilirler ki hesabımı kapattılar!? :( Ayrıca daha fazla para vererek aldım.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Adam ucuza almadı, Mojang'dan alsaydı daha ucuz olucaktı :D