10 Dakikamı? Sen salyangozmusun, 4 dakikada bunun aynısını yaparım.Kodlarla 2-3 tıklamada yapılacak bir şey büyütme, kodlarla heykeller yapanlar var 1 saatte.
Canım ben 10 dakikada yapılır diye bir şey mi yazdım10 Dakikamı? Sen salyangozmusun, 4 dakikada bunun aynısını yaparım.
1 saat yazmışsın ?Canım ben 10 dakikada yapılır diye bir şey mi yazdım![]()
Bu Build'ı en ince detayına kadar 10 dk yap sıkıyorsa ! kabul edeçeğim ben kotütü builderim diye !''Kodlarla 2-3 tıklamada yapılacak bir şey büyütme, kodlarla heykeller yapanlar var 1 saatte.''
Daha kurduğum cümleyi okumadan cevap yazmayın.
Ben yapı hakkında bunu yaparım v.s bir cümle kurmadım. Heykeller denince o ağaçtan mı bahsettiğimi sanıyorsun sanki hayattında hiç heykel görmedin bundan bahsediyorum bunu sen 4 dakikada yaparsın dimi ?
![]()
Bu cümleyi kime kurdun şimdi ?Bu Build'ı en ince detayına kadar 10 dk yap sıkıyorsa ! kabul edeçeğim ben kotütü builderim diye !
''Kodlarla 2-3 tıklamada yapılacak bir şey büyütme, kodlarla heykeller yapanlar var 1 saatte.''
Daha kurduğum cümleyi okumadan cevap yazmayın.
Ben yapı hakkında bunu yaparım v.s bir cümle kurmadım. Heykeller denince o ağaçtan mı bahsettiğimi sanıyorsun sanki hayattında hiç heykel görmedin bundan bahsediyorum bunu sen 4 dakikada yaparsın dimi ?
![]()