Minecraft Serverim Açıldığı Gibi Kapanıyor

ereneren151

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler Ben Linux VPS'Me Bir Minecraft Server Kurdum İşletim Sistemi Centos 5 Ve Giriyorum İşte Server Dosyalarına Screen sh start.sh Yazıyorum Ancak Sw Açılıyo Spawning Area Falan Diyo Ama Açıldığından 2 Saniye Sonra screen is terminating Diyerek Kapanıyo Napıcam Yardım :/

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Beyler Ben Linux VPS'Me Bir Minecraft Server Kurdum İşletim Sistemi Centos 5 Ve Giriyorum İşte Server Dosyalarına Screen sh start.sh Yazıyorum Ancak Sw Açılıyo Spawning Area Falan Diyo Ama Açıldığından 2 Saniye Sonra screen is terminating Diyerek Kapanıyo Napıcam Yardım :/
Fazla ram vermedinizden emin misiniz
Edit. Pardon yanlış yazdım fazla plugin ve az ram verdiyseniz çöküyor olabilir

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ereneren151

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeş start.sh'de 3072M Yazdım gene olmadı şöyle yazdıktan sonra sw kapanıyor;

[WARNING] Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sunucuya aşırı yükleniyor sunuz

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Napmam gerek :? :/
Galiba bayağı plugin yuklediniz. Yada serverin işlemcisi yeterli değil yada ikisi de :D kaç tane plugin yuklediniz acaba. Hiç kullanmadiginiz pluginleri silmek ile baslayabilirsiniz

Edit. Gözünüz server.log da olsun bir plugin hata veriyorsa orada yazar

ereneren151

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
5 Tane Plugin Oluyo Swde Gene Aynı Hatayı Veriyo Benim Linuxun Rami 128MB Ondan Kaynaklanıyo Olabilirmi :D Eğer Öyleyse 7/24 Nası Kurucam Ben Yaa :/

sleepypixxel

Zombi Katili
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
128 MB Ram'in bir kısmınıda işletim sistemi yiyor. Özellikle görsel arayüz yüklüyse servera pek bir şey kalmaz problem bu o sistemde server kursan bile 2-3 dk sonra yatar.

ereneren151

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
evet bedava :D e mta server kurdummu o rahatça açılıyor bir sürüde script oluyor Bu da neüy!? :?

xxghj

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Oyunun bilmiyen yoktur ama %appdata% den girip .minecraft diyin saves e girin dünyalarınızı yedekleyin sunucu iplerizi yedekleyin sonra oynu komple silin (java dahil) sonra yeniden yükleyin (java güncel inmelidir) ama silmeden önce java yükleme yapıyorsa test edin sonra silin çünkü:eger install yapmıyorsa sildikten sonra geri yükleyemessniiz test yaman silmeyin.