konu silinsin lütfen

omris

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bazı anlamaz kişiler yüzünden silindi

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ya arkadaşın seni keklemiş, ya crack yüklerken modlu indirmişsin, yada yalan söylüyorsun. Ve hiçbir mod böyle tasarlanmadı kısaca yalancının önde gidenisin.

omris

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
inanmıcağını anlamıştım cidden doğru söylüyordum eğer cidden herkes böyle adi ise sileyim daha iyi ben sizi adm yerine koyupta yazdım siz ise hemen yalancı aferin ve sende diyorsun böyle hiç mod görülmedi o zaman neden hemen yalancı diyorsun

SirProNauth

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşın kendi mikrofonunu bozmuş olamazmı,kendi pcsini bozmuş olamazmı ?
Nerden biliyorsun o arkadaşının olmadığını

omris

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
aynen dediğin gibi olabilir bende çok düşündüm hatta bunu bile yapabilenler var ama 2 si bi arada nasıl gircek nasıl 2 si kıpırdayacak doğru söylüyor olabilirsin ama o arkadaşım sağlam cidden böyle yapmazdı bilmiyorum neydi ama mod değildi bize hackerım diyordu ve arkdaş numara yapmışta olabir baya şüphelendim ama ben daha herobrine nedir hiçbir şey bilmezken gelip te bana şaka mı yapcak sence hemde herobrine taklidyle ?

omris

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
skypede yoktu ve al kanıt resim çekmiştim buldum

2 cisi

burdaki savaştığımız alan

al

omris

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
he canım bir şey diyecem ama neye inanmıyorsun al sana kanıt hem ben sizi kandırıp ne elde etcem söylermsin sadece yaşadıklarımı ben paylaştım ve sen demekki oyunu hiç bilmiyorsun hiç oyunda herobrine nickli birisine karşılaştınmı ? ve onu nick yasak zaten olmaz orj de başka oyuncularda aman ben niye anlatıyorum ki adm yerine koyup neyse konu silinsin lütfen

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
he canım bir şey diyecem lan neye inanmıyorsun al sana kanıt hem ben sizi kandırıp ne elde etcem söylermsin sadece yaşadıklarımı ben paylaştım ve sen demekki oyunu hiç bilmiyorsun hiç oyunda herobrine nickli birisine karşılaştınmı ? ve onu nick yasak zaten olmaz orj de başka oyuncularda aman ben niye anlatıyorum ki adm yerine koyup neyse konu silinsin lütfen
Bak Herobrine arkadaşım ile konuşurken sana fotoraf atayım mı ? Serverinize bir adam girmiş sizle oynuyor sen bunu anlamayacak kadar ya akılsızsın yada böyle yalanlar söyleyecek kadar aptalsın.

omris

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tamam yine suç bende bitti BU konuyu kapatın da eziyet bitsin hem öyle olsada arkadaşımı tanıdığını söyledi cidden de arkadaşım onla önceden tanışmışlar ve o arkdaşda yalan söylücek adilik yok