Minecraft Yardım Lütfen (Kasma sorunu)

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkeze merhaba arkadaşlar yardım edebilecek biri varsa lütfen yardım etsin arkadaşlar.
Bu arada arkadaşlar arkadaşlarla hexxit oynuyorum hamachi olarak hiç donmuyor mesafe normaldeyken bile ama
bir hunger games servera giriyorum mesafe küçücükken ayarlar tamamen en düsükken bile yerimde bi adım dahi
atamıyorum aşırı derecede donuyor.

Sistemim:
4 gb Ram
İşlemci:Intel pentium CPU B960 @ 2.20GHz
Sistem türü: 32 bit
Ekran: Intel HD Graphics Family

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bide ekran kartının driverinin güncel olduğundan nasıl bu kadar eminsin?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Güncellemeye kalktıgımda zaten en güncel sürümü mevcut diyor o yüzden.
Yanlış yerden guncwllediginden ve windows updateye driver çıkmadığından (en azından ekran kartı için) en güncel diyor. Resmi sitesinden indir ekran kartı modelini googleye yazarsan çıkacağına eminim.

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış yerden guncwllediginden ve windows updateye driver çıkmadığından (en azından ekran kartı için) en güncel diyor. Resmi sitesinden indir ekran kartı modelini googleye yazarsan çıkacağına eminim.

Bi denicem sagol eğer yapamazsam tekrar yardım isterim :D[DOUBLEPOST=1390031388,1390029522][/DOUBLEPOST]

Güncellendi bilgisayar yeniden basladı minecraftta girdim hayla aynı napmam gerek ?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Optifine yüklemeyi deneyin Ayrıca güç planı olarak yüksek performans ayarlayın.

Emir77

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak Bence En İyisi PCYi Yedekle Sonra Format At Fanını Fln Temizle Yada Hepsini Bilgisayarcıya Yaptır Tertemiz Olsun

ayberks33

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Optifine yüklemeyi deneyin Ayrıca güç planı olarak yüksek performans ayarlayın.

Optifine nasıl yüklicem premium ?[DOUBLEPOST=1390060098,1390060022][/DOUBLEPOST]
Bak Bence En İyisi PCYi Yedekle Sonra Format At Fanını Fln Temizle Yada Hepsini Bilgisayarcıya Yaptır Tertemiz Olsun
şu an yaptırabilsem zaten direk ekran kartıyla islemciyi yeni almayı planlıyorum belli bir zaman için idare etmelik çözüm arıyorum.