Bilgisayar Mühendisliği nasıl ben Bilgisayar mühendisi olacağımda....
İyi olmaz olur mu, süper süper. Geleceğin sektörü bilişimdir. Bilg.müh. şu zamanın ve geleceğin en popüler meslek dalı gençler. En öncelikli tercihleriniz olsun. Sevgiler..
Ya daha 6.sınıftayızBize Çin li hoca giriyo hic bisi anlamiyozben 1 yil hazirlik okudum. Hangi üniversite? Ben iü deyim.
Ya daha 6.sınıftayızBırak ergenliğimizi yaşayak anlatma bunları
Aslında hedefin bilgisayar oyunları üretmek hayal gücüm süper süper oyunlarım var (fikir) ama hangi meslek bilgisayar oyunu yapar bilmiyorum oyuzden şimdilik kararım bilgisayar mühendisi
![]()
![]()
Programci hangi meslek oluyor ?Programcilar yapar . Oyuncular oyun yapmaz oynar![]()
Programci hangi meslek oluyor ?![]()
E ozaman bilgisayar mühendisinin bölümleri vardır hangi bölğm? Programci diye bir bölğm ismi yoktur her hal?Nalet olsun o kadarda cahil yapma beni . tabii ki bilgisayar mühendisi
Edit:Bilgisayar mühendialigininde kendi çinde dallari var![]()
E ozaman bilgisayar mühendisinin bölümleri vardır hangi bölğm? Programci diye bir bölğm ismi yoktur her hal?
Bilgisayar mühendisi neyden mevzun olduğuna bağlı benim hatırladıklarım veri tabanı programcılığı web tasarımı ve ağ işletmeliğiydi galiba ama şimdi tam hatırlamıyorum, oyun için ya kendi oyun motorunu üretirsin yada hazır motorları kullanırsın.E ozaman bilgisayar mühendisinin bölümleri vardır hangi bölğm? Programci diye bir bölğm ismi yoktur her hal?