öyle bir planım var zaten 2 yıl sonrası için şu an türkiyede tutacağını sanmıyorum 2yıl sonra güzel bir hub düşünüyorum[DOUBLEPOST=1390410089,1390410001][/DOUBLEPOST]Eğer maddi durumun iyi ise 200 kişilik aç(veya daha fazla) hub bir server oluştur serverda da "Survival Games" ağırlık ver.. Zaten güzel bir server hazırlarsan (build, plugin) kesinlikle sana destek çıkılacaktır.(Youtube kanalları, forumlar vs.)
hocam zaten açarsam vanilla tarzı açacam premium oluncada kaliteli bir ortamda oyun olur diye düşünmüştümGenelde Premiumlar yabancı Serverlarda Yada Çok Kaliteli Türk Serverlarında Oynamayı Severler
Eğer Build Kadro Plugin Bakımından Güzel Bir Sunucu Yapıp İLgi Çekici Bir Reklam Yaparsan Serverin Tutabilir Hatta Düşündüğün Kişi Sayısını Geçebilir
Server Olarak Modlu Kurmanı Düşünmem Ancak Güzel Bir SurvivaL Server Kurarsan İlgi Çekici Olur Diye Düşünüyorum
herkesin satın alacağını sanmıyorumPremium açmanı tavsiye ederim oyuncu birazdaha az olur ama serverin güzel olursa zaten servera gelmek için premium bulmak zorunda kalıcak herkes satın alıcaklar yani buda oyunun karşılığını vermek demek!
Bence isteyen alır çünkü çoğu kişi zaten bedava oynamak varken neden para veriyim düşüncesindeherkesin satın alacağını sanmıyorum
Bence isteyen alır çünkü çoğu kişi zaten bedava oynamak varken neden para veriyim düşüncesinde