BU PLUGINI BILEN VARMI ?? [ KONUDA ] ACIL !

ChellyTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonoyuncu'daki bu pluginin ismi nedir bilen varsa bukkit sayfasını veya ismini alta yazabilirmi
?
Resmi göremeyenler ; Elmasa sag tıklayinca açılan menu pluginini soruyorum.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Guestcraft plugini kullana bilirsin.Ama son oyuncu kendi yaptığı plugini kullanıyor.
Konu yanlış yerde.[DOUBLEPOST=1390398648,1390398292][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/oyuncular-İçin-araçlar-tek-konu-altında.130668/[DOUBLEPOST=1390398713][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/oyuncular-İçin-araçlar-tek-konu-altında.130668/
CompassNavigation da kullanılabilir.
Biz SonOyuncu'da onu kullanıyorduk ama sonra HG gibi serverlara warp atma olayı da gerektiği için kendimiz bir plugin yazmak zorunda kalmıştık.
Bizim sunucuyu iyi tanıyorsun @emrah4434

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz SonOyuncu'da onu kullanıyorduk ama sonra HG gibi serverlara warp atma olayı da gerektiği için kendimiz bir plugin yazmak zorunda kalmıştık.
O sunucuyuda senin geçen yaz bir sunucun vardı kapanıyordu son oyuncunuyu duymuştum ordan gelmiştim sizin sw :D.Sonradan sizin servere araştırdım biraz baktım öle tanıdım :D.Birgün yapabilirsim denemelik saldırı düzenlicem olursa size açığınızı sölicem.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Olur deneyebilirsin :) Sen benim eski oyuncularımdansın öyleyse. CraftTR'den gelen :)

ChellyTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginlerinizle ilgili son bir şey soracagim fakat cevap verirmisiniz bilmem.
epic beta pvp'deki rastgele plugini randomtp'mi ?

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Pluginlerinizle ilgili son bir şey soracagim fakat cevap verirmisiniz bilmem.
epic beta pvp'deki rastgele plugini randomtp'mi ?
Bilgim yok, o servera hiç girmiyorum, OP bile değilim o bölümde :D
Speaw yaptı o plugini, o bilir yani.