Emrah4434 Creative Plugin Paketi V1.0

ChellyTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Guzel konu tebrikler
plotmede hayvanlari kapama , plotmede canavarlari kapama , pvp kapama , plotme permleri , plotme , plotme kurulum

Son düzenleme:

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
---------------------------------------------------------------------------------------
Dünyada hayvanları kapama /mv modify set animals false (Acmak icin ''True'' yapiniz)
Dünyada Canavarlari kapama /mv modify set monsters false (Acmak icin ''True'' yapiniz)
----------------------------------------------------------------------------------------
Oyuncularin kac adet arsa alacagini ayarlama ;
./mangaddp (grup ismi) plotme.limit.(miktar)
Grup ismine bakmak icin ; /listgroups komutunu kullanin. oyuncularin grup ismi ya default'dur. yada oyuncu'dur.
Işinize yaradıysa 1 beğeni yeterli
---------------------------------------------------------------------------------------
plotmede hayvanlari kapama , plotmede canavarlari kapama , pvp kapama , plotme permleri , plotme , plotme kurulum
Buraya neden yazdin :D

zWaR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olmadıysa paketi komple yeniden yükleyin. İsterseniz serverinizin konsoluna girip bakabilirim.
kardeş sen bana bi server kurarmısın tw veremem ama sen pluginleri ayarlıyıp bir rar dosyası şeklinde upload edebilirmisin server dosyasındaki ayarlamaları ben yaparım

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
15 Saniye Sürdü İndirme Sürdü , Keşke Worldleri Koymasaydın Hafif Olsa Milletin indiresi gelir :)
1.0 Olmasına Rağmen Çok Güzel Hazılarmıssın Ellerine Sağlık @emrah4434
İlerki Versiyonlarda Plotme Türkçe Yap Ama GENEL OLARAK SÜPER :) +1

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
15 Saniye Sürdü İndirme Sürdü , Keşke Worldleri Koymasaydın Hafif Olsa Milletin indiresi gelir :)
1.0 Olmasına Rağmen Çok Güzel Hazılarmıssın Ellerine Sağlık @emrah4434
İlerki Versiyonlarda Plotme Türkçe Yap Ama GENEL OLARAK SÜPER :) +1
Yeni versiyon çıktı ama yükleyemiyorum internet hızımdam :D worldler yok yeni pakete plotme türkçe /p bul gibi eskisindede sanki türkçeydi :D

zWaR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
emrah kardeş ben bu plugin paketini kullanıyoru msvemde ama bazen world edit olmuyor napamam lazım

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
emrah kardeş ben bu plugin paketini kullanıyoru msvemde ama bazen world edit olmuyor napamam lazım
Hata veriyor mu?Veriyorsa hatayıda yazın.[DOUBLEPOST=1391260455,1391260312][/DOUBLEPOST]Plotme config dosyasında böle bir kod vardır defaultWEAnywhere:false bu false ise true yapın worldedit olur.