RAM Verme Sorunu

Oktay Özlü

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese selamlar arkadaşlar. Uzun zamandır Minecraft oynamıyordum (1.5.2 den beri.) . Yeni update lerin geldiğini duydum. Sevinerek oyunu açtım. RAM eklemenin kolaylaştığını gördüm (sandım). -Xmx1GB dı. 1 i 2 yaptım. Play'e bastım ve bu hata karşıma çıktı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

RAM i 2048m olarak yani megabite şeklinde yazmayı denedim fakat gene bu hata oldu. 1 GB olduğunda ise açılsa bile 25 fps yi geçmiyor ve aldığı RAM i 450 MB olarak gösteriyor. (Not: Crack değil orjinal.)
Yardımlarınızı bekliyorum... İyi Forumlar...

Son düzenleme:

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Görünüşe göre 32 bit işletim sistemi kullanıyorsun maşesef ki 1g fazia ram veremezsiniz bir uygulamaya

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Konuyu biraz daha açarmısın kardeşim. İnternetten baktım biraz. 32 bit olanda olmayanda veriyor.
windows 7 ve öncesi için bilgisayarım'a sağ tıkla özellikler de
windows 8 ve üzeri içinse sol alt köşeye sağ tıkla sisteme tıkla
orada kaç gb ramin ve sistem kaç bit yazar

Oktay Özlü

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
windows 7 ve öncesi için bilgisayarım'a sağ tıkla özellikler de
windows 8 ve üzeri içinse sol alt köşeye sağ tıkla sisteme tıkla
orada kaç gb ramin ve sistem kaç bit yazar
Cahil değilim merak etme :) 3 GB RAM im ve 32-bit işletim sistemim var. Anlatmak istediğim şey internetten biraz araştırdım. 32-bit li bir pc de adam 4 gb ram veriyordu. Fakat bende ne kadar verirsem vereyim bu hata karşıma çıkıyor.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Cahil değilim merak etme :) 3 GB RAM im ve 32-bit işletim sistemim var. Anlatmak istediğim şey internetten biraz araştırdım. 32-bit li bir pc de adam 4 gb ram veriyordu. Fakat bende ne kadar verirsem vereyim bu hata karşıma çıkıyor.
cahil olduğunu söylemedik konuyu aç dedin bende en anlaşılabilir şekilde anlattım. anla şunu artık 1G'dan faxla ram veremezsinnn. :D
Edit: ayrıca niye bütün türkler (çoğunluk) hep bilgisayarın kalbi olarak ram görürler oyun oynuyacaksan ekran kartı önemlidir ram oluyını boşver.
Ben 126 modda iken 1G ram verdiğimde 160 fps alıyorum

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
cahil olduğunu söylemedik konuyu aç dedin bende en anlaşılabilir şekilde anlattım. anla şunu artık 1G'dan faxla ram veremezsinnn. :D
Edit: ayrıca niye bütün türkler (çoğunluk) hep bilgisayarın kalbi olarak ram görürler oyun oynuyacaksan ekran kartı önemlidir ram oluyını boşver.
Ben 126 modda iken 1G ram verdiğimde 160 fps alıyorum
MC İşlemci ister :)

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağır Bir Mod veya Serverda Olmadıkça Minecrafta 512 MB ram yeterlidir... ama 200 mod bile olsa 1GB yeterlidir...[DOUBLEPOST=1391243055,1391242939][/DOUBLEPOST]Ve bu arada 32-bit javaya 2 GB ram verilemez 64-bit java lazım ki onuda yüklemen için 64-bit pc lazımdır...

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
3GB Ram'in varsa 600-700 mb felan ( tam hatırlamıyorum ) işletim sistemin yer
sana geriye 2gb civarı bir ram kalır en fazla 1.5 gb felan ram verebilirsin oyuna.
Benim win8 açıldığında herhangi program açmadan 2 g ram yiyor

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Ertandinho05

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İşte 3gb ramin var diyosun bu bilgisayarda sırf minecraft mı var pc zaten kendi belli bir kısmını kullanıyor bir kaç diğer oyununda vardır onlarında açılmadan az da olsa götürüyordur ramden 2gb boşluk kalmaz o yüzden