Olmadıysa paketi komple yeniden yükleyin. İsterseniz serverinizin konsoluna girip bakabilirim.
Buraya neden yazdin---------------------------------------------------------------------------------------
Dünyada hayvanları kapama /mv modify set animals false (Acmak icin ''True'' yapiniz)
Dünyada Canavarlari kapama /mv modify set monsters false (Acmak icin ''True'' yapiniz)
----------------------------------------------------------------------------------------
Oyuncularin kac adet arsa alacagini ayarlama ;
./mangaddp (grup ismi) plotme.limit.(miktar)
Grup ismine bakmak icin ; /listgroups komutunu kullanin. oyuncularin grup ismi ya default'dur. yada oyuncu'dur.
Işinize yaradıysa 1 beğeni yeterli
---------------------------------------------------------------------------------------
plotmede hayvanlari kapama , plotmede canavarlari kapama , pvp kapama , plotme permleri , plotme , plotme kurulum
Soru soranlari görmüyorsun sanırım ? hepsini cevaplandıran tek mesaj oldu bu. bence sen bu yazilari konuya ekle ben sileyim daha uygun olurBuraya neden yazdin![]()
kardeş sen bana bi server kurarmısın tw veremem ama sen pluginleri ayarlıyıp bir rar dosyası şeklinde upload edebilirmisin server dosyasındaki ayarlamaları ben yaparımOlmadıysa paketi komple yeniden yükleyin. İsterseniz serverinizin konsoluna girip bakabilirim.
Yeni paket çıkcak onu bekle.kardeş sen bana bi server kurarmısın tw veremem ama sen pluginleri ayarlıyıp bir rar dosyası şeklinde upload edebilirmisin server dosyasındaki ayarlamaları ben yaparım
Su anda hazır ama internete yüklemeyi bilmiyorum bakcam en geç hafataya gelir.ne zaman cıkar
Yeni versiyon çıktı ama yükleyemiyorum internet hızımdam15 Saniye Sürdü İndirme Sürdü , Keşke Worldleri Koymasaydın Hafif Olsa Milletin indiresi gelir
1.0 Olmasına Rağmen Çok Güzel Hazılarmıssın Ellerine Sağlık @emrah4434
İlerki Versiyonlarda Plotme Türkçe Yap Ama GENEL OLARAK SÜPER+1
Hata veriyor mu?Veriyorsa hatayıda yazın.[DOUBLEPOST=1391260455,1391260312][/DOUBLEPOST]Plotme config dosyasında böle bir kod vardır defaultWEAnywhere:false bu false ise true yapın worldedit olur.emrah kardeş ben bu plugin paketini kullanıyoru msvemde ama bazen world edit olmuyor napamam lazım
Yeni sürümünü indir.Başka bir konuda.link yenile bozuk