Ben Gelişmişini Dedim Yoksa Bende Öyle Yapıyorum En UcuzundanHafif nemli bezi al çek klavyenin kablosunu veya kilitle sil öyle hiçbir şey olmayacaktır emin ol.. Ben 2 senedir klavyemi böyle temizliyorum.. Bezi nemle sonra iyice sık ve sil.. Silmeden önce süpürgeyle klavye tuşlarının arasını çektir saç, kepek, tanımlanamayan cisim vb. için gerekli ve sonra sil işte.. Peçeteyi veya ıslak mendili kürdana sarıp tuşların yan kısımlarını da ince temizlik yapabilirsin eğer tuşların kısaysa yani yüksek değilse yap bunu.. Ben titiz insanım ondan bilirim bu işleri..
Ek: @TehPostman klavyenin tuşları sök tak yapa yapa yalama olmasın..Birde önce süpürgeyle çekip sonra silinir benim bildiğim..
![]()
tuşları teker teker çıkartmakta nerden çıktı okuduğumda sesli güldüm hatta sandalyeden düşcektim bea XDDDÇok Yaşadım. Konumu Yemene Rağmen Söyliycem ^-^
Klavye:
-Klavyenin USB Girişini Kasadan Çıkar
-Islak Mendilini ve Elektrikli Süpürgeni Al
-Tuşları Teker Teker Çıkar (Sırasını Hatırlıyorsan)
-Her Birinin Soketini Islak Mendille Temizle, Aralarınıda Sil
-Elektrikli Süpürge İle Tozları Al Klavyenin İçinin
-Kuru Peçete Al ve Soketler Dahil Her Yerini Sil
-Tekrar Süpürge İle Al
-Süpürgeyi Kapat ve Tuşları Islak-Kuru Mendil İle Temizle.
Mouse:
-Islak Mendil ve Ucu İnce Bir Kalem Al
-Islak Mendille Üstünü ve Altını Sil
-İnce Uçlu Kalemi Al ve Klik'lerin O Boşluk Aralarını Temizle
-Islak Mendille Çıkanları Al
-Bir Daha Temizle ve Altınada Aynısını Yap
-Kuru Mendil Al ve Sil
-Mission Completed-
"XD" Lafını Oldum Olası Hiç Sevmem. TOMA Getirecek Halin Yok. Süpürge En İdeali.tuşları teker teker çıkartmakta nerden çıktı okuduğumda sesli güldüm hatta sandalyeden düşcektim bea XDDD
hem süpürgeyle klavye nası temizlenir bea XD
Ehem. Sen Evde Tozları Süpürge Olmadan mı Temizliyorsun?tuşları teker teker çıkartmakta nerden çıktı okuduğumda sesli güldüm hatta sandalyeden düşcektim bea XDDD
hem süpürgeyle klavye nası temizlenir bea XD
süpürgeyle ama tuşlar çıkartılırmı yhaEhem. Sen Evde Tozları Süpürge Olmadan mı Temizliyorsun?